Τριανταφυλλοτυροπιτάκια

Τριανταφυλλοτυροπιτάκια …Έτσι για αλλαγή από το κλασσικό σχήμα…

Υλικά :
1 κεσεδάκι γιαούρτι, (το ίδιο κεσεδάκι γεμίζω με ηλιέλαιο),
1 κεσεδάκι ηλιέλαιο,
1 αυγό,
1 φακελάκι ξερή μαγιά,
1 κοφτό κουτ. γλυκ. αλάτι,
500 γρμ. κόκκινη φαρίνα,
τυρί ή ο,τι άλλο θέλουμε για τη γέμιση.
Τριανταφυλλοτυροπιτάκια
Εκτέλεση :
Ζυμώνουμε μια μέτρια ζύμη, φτιάχνουμε τα τριανταφυλλάκια (έχω παρακάτω φωτογραφία με τον τρόπο), αλείφουμε με χτυπημένο αυγό και ψήνουμε στους 180°C για 20 λεπτά.

Σημ.:Γίνονται και σπανακοπιτάκια και με ό,τι άλλη γέμιση μας αρέσει.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Ν. Κίτσου.