«Τρελή» πορεία για ένα ΙΧ στην ε.ο. Τρικάλων – Λάρισας

Φέρεται να κινούνταν από τη Λάρισα έως και το Μεγαλοχώρι στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προκαλώντας ακόμη και ατύχημα με θύμα έναν ιερέα.

Θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, εντούτοις συνέβη το πρωί της Πέμπτης προκαλώντας πανικό για αρκετή ώρα. Το περιστατικό συνέβη στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας, όταν αυτοκίνητο κινούνταν για αρκετά χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προκαλώντας φόβο και τρόμο στους διερχόμενους οδηγούς, αλλά το σημαντικότερο ένα ατύχημα με θύμα μεγαλόσχημο ιερέα από την τοπική εκκλησία των Γνήσιων Ορθόδοξων Χριστιανών.

Ειδικότερα όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης. Οδηγοί που κινούνται επί της εθνικής οδού Τρικάλων Λάρισας με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Λάρισας αντίκριζαν να κινείται αντίθετα ένας ηλικιωμένος οδηγός με αυτοκίνητο μάρκας Citroen ασημί. Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες που προερχόταν από διερχόμενους οδηγούς, εντοπίστηκε να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από το ύψος περίπου της Πηνειάδας και συνέχιζε κανονικά την πορεία του. Πολλοί από τους οδηγούς έσπευσαν να ειδοποιήσουν την Τροχαία, ενώ άλλοι ακινητοποιούσαν τα οχήματα τους προκειμένου να αποφύγουν κάποιο ατύχημα. Υπάλληλος του Δήμου Φαρκαδόνας που κινούνταν προς Φαρκαδόνα, λίγο έλειψε να εμβολιστεί από το αυτοκίνητο, που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Ωστόσο η συγκεκριμένη υπάλληλος μπορεί να στάθηκε τυχερή και να απέφυγε την τελευταία στιγμή την σύγκρουση δεν συνέβη όμως το ίδιο με έναν μεγαλόσχημο ιερέα από την τοπική εκκλησία των ΓΟΧ που κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην συγκεκριμένη οδό και στο ύψος του Μεγαλοχωρίου. Τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα ο ιερέας να υποστεί σύμφωνα με πληροφορίες μικροτραυματισμούς.

Ο οδηγός του Citroen φέρεται μετά την σύγκρουση να συνέχισε την πορεία του, χωρίς να εντοπίζεται μέχρι και νωρίς το μεσημέρι. Οι αστυνομικές αρχές ωστόσο συνέχιζαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

πηγή: krinitrikalon.gr