Τούρτα παγωτό

Υλικά :

1 γάλα ζαχαρούχο,

1 γάλα εβαπορέ,

μία σαντιγί και

μία συσκευασία μπισκότα.

Εκτέλεση:

Χτυπάς την σαντιγί, ρίχνεις μετά το ζαχαρούχο και μετά το εβαπορέ.. Έτοιμο το παγωτό. Κάνεις μία στρώσει μπισκότα, από πάνω τοποθετείς  το παγωτό και μετά πάλι μπισκότα. Βάζεις στην κατάψυξη την τούρτα μας και μόλις παγώσει είναι έτοιμη να την σερβίρεις.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Δέσποινα Μακρυγιάννη.