TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Τούρτα Burger

Ιούλ 27, 2023
in Μαγειρική
Τούρτα Burger
Share on FacebookShare on Twitter

Τη συνταγή μας έστειλε ο Αριστείδης Ποιμενίδης

Για τα ψωμάκια:

  • 270γρ.γάλα,
  • 30γρ. μαγιά (ή 1 φακελάκι ξερή)
  • 500γρ αλεύρι
  • 50γρ. ζάχαρη
  • 10γρ.αλάτι
  • 1 αυγό
  • 60γρ. βούτυρο soft.
  • 1 αυγό για το άλειμμα

       Για τη γέμιση:

  • 800 γρ μοσχαρίσιο κίμα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι
  • Σάλτσα BBQ
  • 5-6αγγουράκια τουρσί
  • 5-6 φέτες τομάτας
  • 3-4 φύλλα μαρουλιού
  • 3 φέτες κασέρι
  • 1 τοματίνι

Εκτέλεση:

Για τα ψωμάκια:

Ζεσταίνουμε το γάλα (χλιαρό) το οποίο αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ. Βάζουμε τη μαγιά και ανακατεύουμε με το σύρμα.Τοποθετούμε το ειδικό εξάρτημα για ζύμες και ρίχνουμε το αλεύρι,τη μαργαρίνη,τη ζάχαρη,το αλάτι και το αυγό.Συνεχίζουμε το χτύπημα για περίπου 5 λεπτά μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μίξερ.Αδειάζουμε τη ζύμη πάνω στον πάγκου που τον έχουμε αλευρώσει ελαφρά.Σκεπάζουμε με μια πετσέτα και αφήνουμε να φουσκώσει για 15 λεπτά.Πιέζουμε να φύγει ο αέρας και αφήνουμε άλλα 5 λεπτά.Κόβουμε τη ζύμη σε 6 κομμάτια(2 αρκετά μεγάλα,2 πιο μικρά και 2 ακόμη πιο μικρά).Τα πλάθουμε σε στρόγγυλα ψωμάκια.Ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.Αλείφουμε τα ψωμάκια με αυγό και τα ψήνουμε μέχρι να χρυσίσουν. Καλό είναι στα μισά του ψησίματος να γυρίσουμε το ταψί μας το μέσα έξω ώστε να ψηθεί καλύτερα από όλες τις μεριές.

Για τα μπιφτέκια:

Αλατοπιπερόνουμε τον κιμά μας και ζυμώνουμε.Πλάθουμε τρία μπιφτέκια(ίδια σε μέγεθος με τα ψωμάκια) και τα ψήνουμε στην ψησταριά για περίπου 25-30 λεπτά.

Για το στήσιμο της τούρτας:

Βάζουμε σε μια πιατέλα το ένα από τα δύο μεγαλύτερα ψωμάκια.Ρίχνουμε λίγη από την BBQ σάλτσα μας και έπειτα βάζουμε το μπιιφτέκι,το κασερί ,την τομάτα,το αγγουράκι τουρσί και το μαρούλι.Το κλείνουμε με το αλλό ψωμάκι και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα ψωμάκια(πρώτα τα πιο μικρά και μετά τα ακόμη πιο μικρά).Βάζουμε και ένα τοματίνι από πάνω στερεώνοντας το σε μία οδοντογλυφίδα.

Τη συγκεκριμένη συνταγή θα τη βρείτε και στο http://foodforeverytaste.blogspot.gr/ Αριστείδης Ποιμενίδης

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)
Μαγειρική

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)

Απρ 27, 2025
Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης
Μαγειρική

Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης

Απρ 26, 2025
Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Αλμυρά μπισκοτάκια
Μαγειρική

Αλμυρά μπισκοτάκια

Απρ 24, 2025
Μηλόπιτα στο τηγάνι
Μαγειρική

Μηλόπιτα στο τηγάνι

Απρ 24, 2025
Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Next Post
Έλλειψη βιταμίνης D: Οι επιπτώσεις στο έντερο, το βάρος, τη διάθεση

Έλλειψη βιταμίνης D: Οι επιπτώσεις στο έντερο, το βάρος, τη διάθεση

Τα προβιοτικά μπορεί να βοηθήσουν στην τόνωση της διάθεσης και της γνωστικής λειτουργίας

Τα προβιοτικά μπορεί να βοηθήσουν στην τόνωση της διάθεσης και της γνωστικής λειτουργίας

Αυγά σκραμπλ: Το λάθος που κάνεις και δεν σου πετυχαίνει η Γαλλική ομελέτα

Αυγά σκραμπλ: Το λάθος που κάνεις και δεν σου πετυχαίνει η Γαλλική ομελέτα

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd