Του Αγίου Βαλεντίνου… ραντεβού στον Κωτούζα για τα γλυκά του… έρωτα–Γεύσεις και πρωτότυπες ιδέες

Επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι κι επειδή όλη η κατάσταση που ζούμε μας έχει στερήσεις τις μικρές χαρές της ζωής το αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο αποφάσισε φέτος να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη γιορτή των ερωτευμένων, τον Άγιο Βαλεντίνο δημιουργώντας μοναδικές γλυκές γεύσεις αλλά κι αρτοπαρασκευάσματα. Ακόμη κι ο covid  άλλωστε επιτρέπει τη γιορτή αφού οι δύο ερωτευμένοι δεν προκαλούν συνωστισμό…

Το αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο Κωτούζας υμνεί τον έρωτα με τον πιο γλυκό τρόπο. Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου παρασκευάσματα και γλυκίσματα αποτελούν μία γλυκιά ωδή στον έρωτα και στον προστάτη του, τον Άγιο Βαλεντίνο. Το αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο Κωτούζας αυτές τις μέρες έχει πλημμυρίσει με τα γλυκά του έρωτα. Το κόκκινο του πάθους κυριαρχεί και η γεύση αποτελεί απόλαυση για τον ουρανίσκο. Ονειρεμένες τούρτες και πάστες, κεκάκια, σοκολατάκια κι άλλα παρασκευάσματα θα εντυπωσιάσουν όσους νιώθουν ερωτευμένοι με το ταίρι τους ή ακόμη και με την ίδια τη ζωή!

Επισκεφθήκαμε το αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο Κωτούζας στο κέντρο των Τρικάλων (28ης Οκτωβρίου 21-23, τηλ. 2431020990) και σας δίνουμε μία γεύση από πρωτότυπες ιδέες για να γιορτάσετε με το ταίρι σας την ξεχωριστή αυτήν μέρα. 

Info

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 21-23, Κεντρική Πλατεία,

Τρίκαλα,

τηλ. επικοινωνίας: 2431020990