Αναλυτικά η ανακοίνωση και τι ισχύει για τους φοιτητές και τα δίδακτρα.
Την ανάκληση των αδειών λειτουργίας του ΙΕΚ Ξυνή και του Mediterranean College ανακοίνωσε η γενική γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, του υπουργείου Παιδείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας:
Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους σπουδαστές ότι ως επιβλέπουσα και αρμόδια αρχή για την αδειοδότηση των Ιδιωτικών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης έχει προβεί στην ανάκληση των αδειών λειτουργίας των ακόλουθων ινστιτούτων και Κολλεγίων:
Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης με διακριτικό τίτλο «Ι.Ι.Ε.Κ. ΞΥΝΗ» στην εταιρεία «ΤΟΠΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»
MEDITERANIANCOLLEGEστην εταιρεία «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Ε.» με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Εγνατίας2-4. Οι ανακλήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν λόγω της απώλειας τουλάχιστον μίας εκ των σωρευτικών προϋποθέσεων αδειοδότησης.
Πηγή: www.lifo.gr