TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Το Τσιζκέικ Μας

Φεβ 20, 2017
in Μαγειρική
Το Τσιζκέικ Μας
Share on FacebookShare on Twitter

Τι να πει κανείς για το Τσιζκέικ αγαπημένο μας γλυκό.
Τα κορίτσια μου το λατρεύουν το ίδιο και οι φίλες μου
Πανεύκολη συνταγή θα το λατρέψει όποιος το δοκιμάσει
Την γεύση του δύσκολα την ξεχνάς και είναι πολύ ελαφρύ.

Μπορείτε να το φτιάξετε με βύσσινο-αγριοκέρασο-φράουλα
Αγαπημένο μας είναι το βύσσινο πάμε να το φτιάξουμε μαζί

Υλικά
600 γρ. μπισκότα digestive

250 γρ. βούτυρο
500 ml φυτική κρεμα γάλακτος

250 γρ. κρέμα τυριού
450 γρ. γλυκό κουταλιού βύσσινο η αγριοκέρασο
νερό όσο το βάζο του γλυκού

3 κ.σ. κάστερ πάουντερ
χυμό 1/2 λεμονιού

λίγο έξτρα γλυκό για το σερβίρισμα (πήρα δώρο Αγριοκέρασο το δοκίμασα και ήταν τέλειο)

Οδηγίες

Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα βάζουμε με το βούτυρο στην κατσαρόλα
Σε μέτρια φωτιά απλά να λιώσει το βούτυρο αδειάζουμε το μείγμα σε κουμπωτή φόρμα.

Το απλώνουμε και το πατάμε με τον πάτο ενός  ποτηριού να γείνει ίσιο και λείο.
Αφήνουμε να κρυώσει τελείως και ετοιμάζουμε την κρέμα.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το κρίμ τσίζ και την βάζουμε στο ψυγείο.

Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το βύσσινο και νερό όσο το γλυκό.
Μέσα στο νερό διαλύουμε το κάστερ πάουντερ και τον χυμό λεμονιού.
Ανακατεύουμε 2-3 λεπτά  σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει.
Μόλις  γίνει σαν κρέμα κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.

Συναρμολογούμε το τσιζκέικ αφού έχουν παγώσει όλα
Βάζουμε πάνω από το μπισκότο  την κρέμα και μετά το βύσσινο
Αφήνουμε στο ψυγείο να μπορούμε να το κόψουμε καλύτερα

Αν δεν αντέξετε το τρώτε με το κουταλάκι όπως είναι.
Προαιρετικά σερβίρετε με έξτρα γλυκό του κουταλιού! (το ζεσταίνουμε λίγο να αραιώσει και περιχύνουμε το γλυκό)

Δοκιμάστε το Τσιζκέικ μας και θα το λατρέψετε όπως εμείς!                                                   “Καλή Γλυκιά Όρεξη elpidas little corner ”  

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Ελπίδα Χαραλαμπίδου , τις συνταγές της οποίας μπορείτε να δείτε και στην σελίδα της : http://elpidaslittlecorner.blogspot.gr/2016/11/blog-post_9.html

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού
Μαγειρική

Κερασι ή βύσσινο γλυκό κουταλιού

Ιούν 28, 2025
Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας
Μαγειρική

Γλυκό κουταλιού κεράσι, μία παραδοσιακή συνταγή από το κερασοχώρι Βοδενό Έδεσσας

Ιούν 27, 2025
Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο
Μαγειρική

Ριτζέλι κολοκύθας με μούστο

Ιούν 26, 2025
Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου
Μαγειρική

Παγωτό μπανάνα-καραμέλα με κομματάκια σοκολάτας και μπισκότου

Ιούν 25, 2025
Παγωτό της «φωτιάς»
Μαγειρική

Παγωτό της «φωτιάς»

Ιούν 24, 2025
Τούρτα κεράσι-μπισκότο
Μαγειρική

Τούρτα κεράσι-μπισκότο

Ιούν 23, 2025
Next Post
Αυτό το φίδι… πεθαίνει κάθε φορά που το πλησιάζει άνθρωπος (video)

Αυτό το φίδι... πεθαίνει κάθε φορά που το πλησιάζει άνθρωπος (video)

Ποιο σχήμα είναι της μόδας φέτος στα φρύδια μας;

Ποιο σχήμα είναι της μόδας φέτος στα φρύδια μας;

Ημικρανία: Οι 4 φάσεις & πώς θα την αντιμετωπίσετε

Ημικρανία: Οι 4 φάσεις & πώς θα την αντιμετωπίσετε

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

http://anilioparkfestival.gr/tickets/http://anilioparkfestival.gr/tickets/
Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd