Το θρυλικό «Φάληρο» της Λάρισας: Ο τεράστιος λογαριασμός πελάτη για τα μάτια τραγουδίστριας και ο θαμώνας που έτρωγε τα ποτήρια!

Όταν μιλάμε για «σκυλάδικα» το μυαλό όλων πηγαίνει αυτομάτως στο θρυλικό νυχτερινό κέντρο «Φάληρο» της Λάρισας, και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους Λαρισαίους, καθώς το γνωστό νυχτερινό κέντρο είναι πασίγνωστο σε όλους τους θαμώνες των μπουζουκιών σε όλη την Ελλάδα.

Η εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου MEGA STORIES κάνοντας ένα αφιέρωμα στα λεγόμενα «σκυλάδικα», δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλάβει το κορυφαίο για πολλούς, το «Φάληρο» της Λάρισας, το οποίο σφράγισε μια ολόκληρη εποχή και ας έκλεισε για πάντα τις πόρτες του εδώ και μερικούς μήνες.

Ο Ηλίας Μήλιος άνοιξε στην εκπομπή την πόρτα του θρυλικού νυχτερινού κέντρου «Φάληρον» που σφράγισε μια ολόκληρη εποχή στην νυχτερινή ζωή της Λάρισας διηγούμενος ιστορίες που έζησε εκεί: «Βάζαμε πιάτα μέχρι το ταβάνι, ανεβαίναμε στη σκάλα και τα σπάζαμε με το σφυράκι», περιγράφει.

Αναφέρεται επίσης σε συγκεκριμένη τραγουδίστρια όπου πελάτης για εκείνη έκανε λογαριασμό ένα εκατομμύριο δραχμές, ποσό τεράστιο για την εποχή και σε άλλον πελάτη που… έτρωγε τα ποτήρια.

ΠΗΓΗ onlarissa.gr