Το Αναστάσιμο Μήνυμα ήρθε από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων αργά του απογεύματος του Μεγάλου Σαββάτου. Σε κλίμα κατάνυξης, στο Ναό των Αγίων Νικολάου – Ραφαήλ και Ειρήνης, που κοσμεί τον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου Τρικάλων τελέστηκε η Αναστάσιμη Ακολουθία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσοστόμου.
Στην πρώτη Αναστάσιμη Ακολουθία συμμετείχαν ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Κ. Γρηγορίου, μέλη της διοίκησης, προσωπικό και συνοδοί των ασθενών, λαμβάνοντας το μήνυμα της ελπίδας και της αγάπης μετά την Ανάσταση του Κυρίου.
Ο Σεβασμιώτατος με λόγια παρηγοριάς και ελπίδας ευχήθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και στους συγγενείς που αυτές τις ημέρες βρίσκονται δίπλα στους ασθενείς, προσφέροντας αγάπη και φροντίδα.
Ιδιαίτερα συνεχάρη τους γονείς που μαζί με τα μικρά τους παιδιά συμμετείχαν στην τελετή της Αναστάσεως στον χώρο του Νοσοκομείου, δείχνοντας πίστη και οικογενειακή ενότητα, και ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και φώτιση από τον Αναστάντα Χριστό.
Τις ευχές απηύθυνε ο Σεβασμιώτος ευχόμενος ταχεία ανάρρωση σε όλους τους ασθενείς και υγεία σε όλο τον κόσμο.