Το νέο Piaggio Beverly έγινε crossover κι εντυπωσιάζει-Δείτε τα χαρακτηριστικά του-Αποκτήστε το

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη γενιά του 2001, το νέο Piaggio Beverly ανανεώνεται χωρίς να χάσει το σπορ στυλ και τον κομψό σχεδιασμό που έχουν γράψει ιστορία στην αστική μετακίνηση. Σήμερα, το Beverly γίνεται ένα crossover, που συνδυάζει την ευελιξία και το κράτημα ενός σκούτερ με μεγάλους τροχούς με την απόδοση και την άνεση ενός πολυτελούς GT. Μια νέα φόρμουλα, διαθέσιμη σε 300cc και 400cc, η οποία προσφέρει σε κάθε οδηγό και συνεπιβάτη τα υψηλότερα επίπεδα ισχύος και άνεσης. . Το βρήκαμε στο Melissis Bike Shop στα Τρίκαλα (Αβέρωφ & Γ. Ολυμπίου, τηλ. 2431078201) στην τιμή των 4.990 ευρώ και σας το παρουσιάζουμε….

Πολυχρηστικότητα είναι η λέξη κλειδί

Το Beverly, το πιο επιθυμητό και δημοφιλές σκούτερ με μεγάλους τροχούς, σύμβολο κομψότητας και δυναμισμού, συνεχίζει να εξελίσσεται και να εκπλήσσει. 20 χρόνια μετά το πρωτοποριακό ντεμπούτο του, το Beverly ξεπερνά τις παραδοσιακές κατηγορίες για να γίνει ένα πραγματικά πολύπλευρο crossover.

Στις εκδόσεις 300cc και 400cc, το κομψό Beverly και το πιο σπορ Beverly S διατηρούν τα δυναμικά χαρακτηριστικά και το κράτημα ενός σκούτερ με μεγάλους τροχούς με την απόλαυση, την ασφάλεια και την άνεση στις μεγάλες αποστάσεις ενός επιβλητικού GT. Γεννημένο για αστικές μετακινήσεις σε όλες τις συνθήκες, με την ευέλικτη και εύκολη οδήγησή του, το Beverly είναι ο ιδανικός σύντροφος ακόμα και σε υπεραστικές διαδρομές με συνεπιβάτη, χάρη στην ικανότητα να προσφέρει μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία.

ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
Απόλαυσε όλη την ευελιξία των μεγάλων τροχών σε συνδυασμό με την άνεση ενός GT

ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ
Ανακάλυψε ένα νέο πλαίσιο και μια ασύγκριτη οδηγική εμπειρία

ΔΥΝΑΜΗ
Ταξίδεψε με τους πιο σύγχρονους και αποδοτικούς κινητήρες Piaggio HPE Euro 5

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

Η επιτυχημένη φόρμουλα του Beverly προκύπτει από τον συνδυασμό μίας μοτοσυκλετιστικού τύπου δομής πλαισίου με τους νέους κινητήρες HPE (High Performance Engine) Euro 5 στις εκδόσεις 300 cc και 400 cc, που γεννήθηκαν από την έρευνα της Piaggio. Εκτός από τη σημαντική αύξηση των τιμών ισχύος και ροπής για να προσφέρουν περισσότερη ελαστικότητα στην οδήγηση και κορυφαίες επιδόσεις, οι μονοκύλινδροι 4-χρονοι, 4-βάλβιδοι κινητήρες με υγρόψυξη και ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου, μειώνουν την κατανάλωση καυσίμου και τους μηχανικούς θορύβους και είναι ιδανικοί για μεγαλύτερα ταξίδια. Η διάταξη με μεγάλους τροχούς από κράμα αλουμινίου, με τον μπροστινό τροχό κατά 2″ μεγαλύτερο από τον πίσω, βελτιώνει το κράτημα στον δρόμο.

ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Ο ασύγκριτος σχεδιασμός διατηρεί τη μοναδικότητά του και στη νέα εμφάνιση, με σαφείς σπορ αναφορές. Το μπροστινό μέρος είναι επανασχεδιασμένο και οι πλευρικές επιφάνειες γίνονται πιο μυώδεις, οδηγώντας σε ένα πιο λεπτό πίσω μέρος. Ο προβολέας LED κάνει αισθητή την παρουσία του στο κέντρο του νέου τιμονιού.
Τα φλας και τα φώτα θέσης είναι επίσης τεχνολογίας LED και έχουν τοποθετηθεί στα πλαϊνά της μπροστινής ποδιάς, τονίζοντας τα άκρα της και δημιουργώντας μία φωτεινή «υπογραφή» που κάνει το νέο Beverly άμεσα αναγνωρίσιμο, ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το πίσω μέρος ανανεώνεται με μία φωτιστική μονάδα LED και τη νέα βάση πινακίδας κυκλοφορίας σε στυλ μοτοσυκλέτας. Τα μαύρα γυαλιστερά φινιρίσματα και οι τροχοί με σπορ σχεδίαση επτά μπράτσων κερδίζουν τις εντυπώσεις, ενώ και η σέλα με διπλή επένδυση και διπλή ραφή επιβεβαιώνει την προσοχή στις λεπτομέρειες.

Ισχυρός κινητήρας

Οι τεχνικοί της Piaggio έχουν τελειοποιήσει σε τέτοιο βαθμό την απόδοση του κινητήρα 300 cc HPE, που είναι τώρα κατά 23% πιο ισχυρός από εκείνον του προηγούμενου μοντέλου, με 16% περισσότερη ροπή, ενώ πληροί τις προδιαγραφές Euro 5. Τα μηχανικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα έχουν βελτιωθεί περαιτέρω για να προσφέρουν μέγιστη απόδοση και ελάχιστη κατανάλωση.

Ο νέος κινητήρας 400 cc HPE δεν είναι μόνο μια απλή αύξηση του κυβισμού. Αυτή η εξέλιξη αυξάνει τη μέγιστη ισχύ κατά 17% σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση 350 cc, αυξάνει τη μέγιστη ροπή κατά 30% και προσαρμόζεται στις προδιαγραφές Euro 5. Ο κινητήρας υπερβαίνει κατά συνέπεια τα 35 CV ισχύος, καθιστώντας το Beverly 400 το όχημα με την καλύτερη αναλογία βάρους/ισχύος στην κατηγορία.

Ιταλικό στυλ

Το νέο Beverly εκφράζει μια ακόμα πιο δυναμική ταυτότητα. Η κομψότητα που πάντα ξεχώριζε το μοντέλο, πλαισιώνεται από καθαρές και αποφασιστικές γραμμές, με λεπτομέρειες που τονίζουν την επιθετική και σπορ εικόνα του σκούτερ. Ένα αληθινό αριστούργημα Made in Italy με εναλλαγές σχημάτων, υλικών και χρωμάτων, που σου κόβει την ανάσα πριν καν ανέβεις στη σέλα.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ο φωτιζόμενος χώρος κάτω από τη σέλα διατηρεί μια εξαιρετική χωρητικότητα, έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει δύο κράνη jet. Ένα αποτέλεσμα που αποκτήθηκε χάρη στην τοποθέτηση του ρεζερβουάρ καυσίμου στο κεντρικό τούνελ, ακόμα μια ιδιαιτερότητα του Beverly από τη γέννησή του. Η λύση αυτή επιφέρει και άλλα πλεονεκτήματα, όπως η δυνατότητα ανεφοδιασμού χωρίς να κατεβεί ο οδηγός από τη σέλα και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά χειρισμού, λόγω της καλύτερης συγκέντρωσης των μαζών. Η ικανότητα φόρτωσης συμπληρώνεται από τη βολική σχάρα αποσκευών με ενσωματωμένες λαβές συνεπιβάτη, τον χώρο αποθήκευσης στο εσωτερικό της ποδιάς με υποδοχή USB για φόρτιση κινητών συσκευών και τον λειτουργικό πτυσσόμενο γάντζο τσάντας. Η έκδοση 400 hpe περιλαμβάνει επίσης το παρμπρίζ στον βασικό εξοπλισμό, το οποίο δίνει έμφαση στις τουριστικές δυνατότητες του οχήματος.

ΕΞΥΠΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η τεχνολογία δίνει νέα μορφή στην αλληλεπίδραση με το όχημα και διευκολύνει την εμπειρία οδήγησης. Το Beverly καταργεί το παραδοσιακό κλειδί: το σύστημα keyless απλοποιεί την ανάφλεξη, το άνοιγμα της σέλας και της τάπας του ρεζερβουάρ καυσίμου, καθώς και το κλείδωμα του τιμονιού, καθώς όλες αυτές οι ενέργειες μπορούν να γίνουν, χωρίς να βγει το κλειδί από την τσέπη του οδηγού. Η λειτουργία Bike Finder σου επιτρέπει να εντοπίσεις το όχημα ακόμη και σε γεμάτους χώρους στάθμευσης, ενεργοποιώντας τα φλας και την κόρνα. Το τιμόνι φιλοξενεί στο κέντρο τον ψηφιακό πίνακα οργάνων LCD 5,5″ και στο πλάι τα εργονομικά χειριστήρια. Όλα τα φωτιστικά σώματα και τα φλας υιοθετούν τεχνολογία LED.

BEVERLY

ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

Με αστικό χαρακτήρα, κομψό, αξιόπιστο στην απόδοση και την οδήγηση, το Beverly ανταποκρίνεται επιτυχώς και σε μεγάλες προαστιακές διαδρομές. Χάρη σε ορισμένες καινοτομίες, όπως η άνετη θέση οδήγησης και ο μεγάλος χώρος κάτω από τη σέλα για δύο κράνη, είναι η λύση και για μια απολαυστική βόλτα εκτός πόλης τα σαββατοκύριακα. Το εκλεπτυσμένο στυλ του επιβεβαιώνεται στις λεπτομέρειες με μεταλλικό φινίρισμα, όπως η σχάρα αποσκευών, τα μαρσπιέ του  συνεπιβάτη, το πλαίσιο του πίνακα οργάνων, σε συνδυασμό με τη νέα σκούρα καφέ σέλα με ραφές διπλού τόνου. Τα γυαλιστερά χρώματα λευκό Bianco Luna, μπλε Blu Oxygen και γκρι Grigio Cloud δημιουργούν έναν ζεστό και κομψό συνδυασμό με τα μεταλλικά φινιρίσματα και τους τροχούς σε ανοιχτή γκρι απόχρωση.

Κομψό και εκλεπτυσμένο στυλ με τρία γυαλιστερά χρώματα, σκούρα καφέ σέλα με διπλό υλικό και ραφή με διπλούς τόνους. Ζεστά μεταλλικά φινιρίσματα και ζάντες σε ανοιχτή γκρι απόχρωση.