Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο ξεκινά το παρθενικό του ταξίδι

Το μεγαλύτερο και ακριβότερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου απέχει μόνο λίγες μέρες από το να πλεύσει στις θάλασσες για πρώτη φορά.

Το κρουαζιερόπλοιο ονομάζεται «Συμφωνία των Θαλασσών» και ανήκει στην Royal Caribbean. Σήμερα, είναι αγκυροβολημένο στη Μάλαγα της Ισπανίας. Το πλοίο ζυγίζει 228.000 τόνους και έχει 362 μέτρα μήκος.

Όπως μπορείτε να υποθέσετε, το τεραστίων διαστάσεων κρουαζιερόπλοιο διαθέτει ιδιαίτερες ανέσεις και προσφέρει εντυπωσιακές παροχές. Ανάμεσα στις πιο ξεχωριστές είναι μια μοναδική οικογενειακή σουίτα, που βρίσκεται σε δύο επίπεδα και καταλαμβάνει έκταση 125 τ.μ. Η οικογενειακή σουίτα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 8 άτομα, των οποίων οι απαιτήσεις ικανοποιούνται από τον προσωπικό τους μπάτλερ.

Για όσους αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση, ο ιδιωτικός κινηματογράφος, που ολοκληρώνεται από μια τεράστια οθόνη, αποτελεί ιδανικοί επιλογή. Εναλλακτικά, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να «βυθιστούν» στο υδρομασάζ ή να απολαύσουν την ανεμπόδιστη θέα προς τον ωκεανό, από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το κρουαζιερόπλοιο μπορεί να υπερηφανεύεται ακόμα για οκτώ καταστρώματα και τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 8.000 άτομα. Η κατασκευή του κόστισε £ 959 εκατ. και έγινε στο ναυπηγείο Saint Nazaire της Γαλλίας. Μαζί με τα 20 εστιατόρια, υπάρχουν έξι μπαρ, παγοδρόμιο, γήπεδο μίνι γκολφ, τοίχοι αναρρίχησης, προσομοιωτής σερφ και γήπεδο μπάσκετ κανονικών διαστάσεων.

Η «Συμφωνία της θάλασσας» είναι το 25ο πλοίο του στόλου της Royal Caribbean και θα ξεκινήσει το παρθενικό του ταξίδι στις 31 Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου θα περάσει από τα λιμάνια της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας.

πηγή :http://perierga.gr/2018/03/to-megalytero-krouazieroplio-xekina-to-partheniko-tou-taxidi/