Το μεγάλο παράπονο του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου

Ένα μεγάλο παράπονο εξέφρασε σήμερα ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Σήμερα γιορτή του πατέρα και δεν του είπε κανένας χρόνια πολλά. Μάλιστα, τόσο του κακοφάνηκε που δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό του με post στο facebook.

“Γιορτή του πατέρα σήμερα και με αγωνία περίμενα πως κάποιος θα θυμηθεί να μου πει χρόνια πολλά… Πριν από ένα μήνα στην αντίστοιχη γιορτή της μητέρας, χαμός από ζωγραφιές και ποιήματα! Σήμερα… στέρεψαν οι μαρκαδόροι!

Μάταια… περίμενα… “Καλά, δεν θα μου πείτε χρόνια πολλά”! Ο ρόλος του πατέρα στην οικογένεια είναι παρεξηγημένος και πρέπει να λύσω την παρεξήγηση. ΟΚ, αντιλαμβάνομαι πως οι μαμάδες συνήθως είναι αυτές που τραβάνε το κουπί, αλλά ελάτε και εμείς… το παλεύουμε!

Ποιος αναλαμβάνει ρε… δύσκολες αποστολές όπως: Να καρφώσει καρφιά στους τοίχους, να αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητο, να κατεβάσει βαλίτσες από τα πατάρια, να διορθώσεις πρίζες, τοστιέρες και συναφείς συσκευές του σατανά, να κουρέψει το γκαζόν του κήπου (που δεν έχω), και δεκάδες άλλες σκηνές βγαλμένες από το mission impossible!

Όλα αυτά τα… συζήτησα διεξοδικά με τον Νικολάκη, ο οποίος τελικά πείστηκε να μου ζωγραφίσει κάτι!

Μπαμπά, μπαμπάδες όλου του κόσμου, χρόνια πολλά! (Ψιτ, έχει κανένα ματσάκι το βράδυ η TV;)”.

Και για να μη μείνει στο παράπονο του στέλνουμε τις ευχές μας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗ ΠΑΤΕΡΑ.

Υ.Γ. Βρε Δήμαρχε δεν χρειαζόταν όλος αυτός ο πρόλογος για να δεις ματσάκι το βράδυ…