Το καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου από το Tripadvisor

Το κορυφαίο ξενοδοχείο στον κόσμο βρίσκεται στην Καμπότζη και κοστίζει σχεδόν 85€ το βράδυ, σύμφωνα με τα ετήσια βραβεία του Tripadvisor. Το Viroth’s Hotel, όπως ονομάζεται, βρίσκεται στο κέντρο της περιοχής Σιεμ Ρεπ και μπορεί να υπερηφανεύεται για την αρχιτεκτονική του που βασίζεται στη δεκαετίας του ’50, χωρίς να στερείται μοντέρνων στοιχείων.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μεγάλης έκτασης κήπους γεμάτους με πλούσια φυτά, 35 κομψά δωμάτια, πισίνα 20 μέτρων, σπα και υπαίθριο εστιατόριο δίπλα στην πισίνα.

Τα βραβεία προκύπτουν από έναν αλγόριθμο που αναλύει εκατομμύρια ανασκοπήσεις και απόψεις ταξιδιωτών του Tripadvisor από όλο τον κόσμο σε διάρκεια ενός ολόκληρου χρόνου.

Το εν λόγω ξενοδοχείο, που κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση, έχει 910 κριτικές το 95% των οποίων κάνει λόγο για ένα «εξαιρετικό» ξενοδοχείο.

Για τα δεδομένα της Ευρώπης, το καλύτερο ξενοδοχείο σύμφωνα με το Tripadvisor και τους ταξιδιώτες του, βρίσκεται στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο Cotswolds και ονομάζεται Old School Bed & Breakfast.

 πηγή :http://perierga.gr/2018/01/to-kalytero-xenodochio-tou-kosmou-apo-to-tripadvisor/