Το barrouge είναι και πάλι εδώ και υποδέχεται έναν διαφορετικό χειμώνα

Είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μαγαζιά της πόλης των Τρικαλων το οποίο γράφει εδώ και δεκατρία συναπτά έτη την ιστορία του. Ένα καφε-μπαρ, όπου όλοι μας έχουμε καθίσει, έστω και μια φορά για καφε, cocktails και μπύρες ή για μουσικές βραδιές στην μπάρα του τον χειμώνα.
Έτσι λοιπόν, το barrouge, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του σήμερα για να φιλοξενήσει στα τραπέζια του παλιούς και νέους θαμώνες. Με ποτά, δρώμενα και θεματικές βραδιές που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο, γίνεται ο ιδανικός χώρος για χαλάρωση με φίλους τα πρωινά της καθημερινής η του σαββατοκύριακου και για διασκέδαση τα βράδια του χειμώνα που συνεχίζει να είναι η απόλυτη επιλογή όλων μας.
Το cafe bar της Ασκληπιού όμως, προσαρμόζεται και στις επιταγές των νέων συνθηκών που επηρεάζουν όλους μας και παίρνει όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις και να μην κινδυνεύσει η υγεία τόσο των πελατών, όσο και των υπαλλήλων του.
Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες αλλαγές προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα που απαιτούνται για την καλύτερη υγεία όλων μας. H επιβλητική μπάρα των 12 μέτρων, γίνεται ιδανικός χώρος για να φιλοξενηθούν παρέες χωρίς να χρειάζεται να είναι κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον, ενώ υπάρχει τζαμαρία που διασχίζει σχεδόν όλο το μαγαζί και η οποία θα μένει ανοιχτή προκειμένου να ανανεώνεται συνεχώς ο αέρας. Τα μέτρα φυσικά θα τηρηθούν και στον εξωτερικό χώρο με συνέπεια και υπομονή.
Στο πλαίσιο αυτό προχώρησαν στην 3η απολύμανση στις προδιαγραφές του Covid 19 που έγινε στο κατάστημα γιατί πάνω από όλα εκείνο που προέχει είναι η υγεία όλων μας.