Το Αερόστατο… απογειώνει τους Τρικαλινούς (κι όχι μόνο) που μένουν πάντα παιδιά

Υπάρχουν εκείνοι που μεγαλώνουν αλλά στην ψυχή μένουν για πάντα παιδιά κι έρχεται η ώρα να πάνε τα δικά τους παιδιά να διασκεδάσουν και με την ευκαιρία να θυμηθούν… τα παλιά. Αν είσαστε από εκείνους, τότε ο πολυχώρος “Αερόστατο” θα σας απογειώσει.

Το «Aερόστατο» ξεκίνησε τα ονειρικά ταξίδια του με σημείο επιβίβασης την οδό Ριζαριού έναντι πάρκου Αγίου Γεωργίου (πρώην Αστόρια) και είναι στη διάθεση μικρών και μεγάλων Σάββατο & Κυριακή από τις 10 το πρωί και καθημερινά από τις 5 το απόγευμα ως τις 12 το βράδυ.

Να σας πούμε ότι στο “Αερόστατο” αναλαμβάνουν διοργάνωση γενεθλίων για κάθε Τρικαλινό μπόμπιρα που σέβεται τον εαυτό του και φιλοξενούν αγαπημένους φίλους, που μένουν πάντα παιδιά, όπως ο Αλέξανδρος ο Τσουβέλας. Η Άννα Μπούνα κι ο Θάνος Τάμπας είναι στη διάθεσή σας για να συζητήσετε κάθε σας επιθυμία.

Τα παιδάκια θα περάσουν… φίνα, κι εσείς μπορείτε να… χαλαρώσετε. Εάν πάλι είσαστε από εκείνους που δεν έχετε παιδιά , αλλά βολτάρετε έξω από τον κήπο του Αερόστατου και θέλετε να πιείτε ένα κοκτέιλ γιατί διψάσατε, ή πεινάσατε και θέλετε να… τσιμπήσετε κάτι, αλλά κι από εκείνους που κάνατε ποδηλατάδα και θέλετε να ξαποστάσετε για ένα καφεδάκι τότε βρίσκεστε στο ΣΩΣΤΟ μέρος, στο «Αερόστατο».

Τηλ.: 2431 028068