Την Κυριακή εκλέγονται οι υποψήφιοι Θεσσαλοί ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – 6 εκλογικά τμήματα στο νομό Τρικάλων

Πανέτοιμη δηλώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ για την διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των Θεσσαλών υποψηφίων ευρωβουλευτών.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Απριλίου στους τέσσερις Δήμους του νομού από τις 8 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν 6 εκλογικά τμήματα, 2 στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στα γραφεία της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής, 2 στο Δήμο Μετεώρων, 1 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας κι ένα στα ΚΕΠ Βασιλικής, 1 στο Δήμο Φαρκαδόνας στο Δημαρχείο, κι 1 στην Πύλη στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ  καθώς και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι οποίοι θα προσέλθουν την 14η Απριλίου στα εκλογικά τμήματα και θα συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα φίλου του ΣΥΡIΖΑ-ΠΣ.

Η ψηφοφορία θα γίνει είτε με φυσική προσέλευση των ψηφοφόρων στα Εκλογικά Τμήματα είτε διαδικτυακά εφόσον έχουν ακολουθήσει την διαδικασία συμπλήρωσης της απαραίτητης ηλεκτρονικής φόρμας όπως αυτή είχε δημοσιοποιηθεί.

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας κατατέθηκαν συνολικά 10 υποψηφιότητες.

Τα ονόματα των υποψηφίων είναι: Βαγενά-Κηλαηδόνη Άννα, Δημητρίου Παναγιώτης, Δριτσέλη Παναγιώτα, Καραγιάννη Φανή, Μαρτίου Γεώργιος, Μιξαφέντη Αντιγόνη, Σπανοθύμιος Θεόδωρος, Τζιώρας Βασίλειος, Τουρναβίτης Γεώργιος, Χλαπανίδα Χριστίνα.

Για τους υποψηφίους της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα τίθεται 1 σταυρός προτίμησης. Οι εκλογείς που θα ψηφίσουν διαδικτυακά, θα μπορούν να επιλέξουν να ψηφίσουν σε μια από τις 14 Περιφέρειες.

Στo site  https://euroekloges.syriza2024.gr  υπάρχουν αναρτημένα τα ονόματα όλων των υποψηφίων ανά Περιφέρεια με τα βιογραφικά τους στοιχεία.