Τιμήθηκε η προσφορά των γιατρών και του νοσοκομείου από τον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων

Με την ευχή η νέα χρονιά να προσφέρει υγεία σε όλο τον κόσμο και να εξαλείψει προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε όλο το φάσμα του νομού του 2023, με σημαντικότερα εκείνα της θεομηνίας, κόπηκε το βράδυ του Σαββάτου η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων.
Η φετινή πρώτη εκδήλωση της νέας χρονιάς ήταν αφιερωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο Ιατρικός Σύλλογος Τρικάλων βράβευσε τους βασικούς συντελεστές του τοπικού νοσηλευτικού ιδρύματος, για την προσφορά τους στο συνάνθρωπο και στην κοινωνία.
Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Μαρία Αθανασίου – Γιαγιάκου στην ομιλία της, μίλησε για την προσφορά γιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων τόσο στην διάρκεια της πανδημίας, αλλά και στις μέρες των μεγάλων πλημμυρών, όπου οι γιατροί βρέθηκαν ετοιμοπόλεμοι και συνέδραμαν στα μέγιστα είτε από το νοσοκομείο, είτε με εθελοντικές δράσεις.
Η θεομηνία και τα προβλήματα, ανέφερε, κινητοποίησαν ακόμα περισσότερο το αίσθημα προσφοράς των συναδέλφων στο συνάνθρωπο, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους, στο νοσοκομείο, στα σημεία που επλήγησαν παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Στην εκδήλωση παρέστησαν γιατροί, φορείς, τοπικοί και πολιτικοί παράγοντες μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.