Τι υποδηλώνει το eyeliner για την προσωπικότητά σας

Το eyeliner είναι η απόλυτη αδυναμία των γυναικών. Είναι σίγουρα μία sexy και chic επιλογή για το makeup σας. Είτε επιλέγετε τα cat-eyes, είτε τα retro-eyes, το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας χαρίσει ένα άκρως σαγηνευτικό βλέμμα που θα δυναμιτίσει τις εμφανίσεις σας. Όμως έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι δείχνει για την προσωπικότητα σας η γραμμή eyeliner που επιλέγετε!

Μία από τις μεγάλες αδυναμίες των γυναικών ως προς το makeup είναι τα περιβόητα cat-eyes. Το απόλυτα sexy στιλ ανοίγει το σχήμα των ματιών και με αυτόν τον τρόπο απογειώνει το βλέμμα. Αυτή η επιλογή σκιαγραφεί ένα τύπο γυναίκας, femme fatale. Προσδίδει μυστήριο και αισθησιασμό.

Τα μάτια του ελαφιού

Το συγκεκριμένο στιλ είναι διακριτικό αλλά αρκετά φινετσάτο. Η γραμμή eyeliner ακολουθεί το φυσικό σχήμα του ματιού, χωρίς υπερβολές. Ταιριάζει σε ρομαντικές προσωπικότητες. Ιδανικό για διακριτικές και γλυκές γυναίκες.

Graphic- eyes

Τα graphic- eyes προσδίδουν θεατρικότητα στο makeup. Ιδανικό για εκκεντρικές και αρκετά εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κατάλληλο για γυναίκες τολμηρές, μοντέρνες και αντισυμβατικές. Μία επιλογή για όσες έχουν έντονη καλλιτεχνική φύση.

πηγή :https://jenny.gr/omorfia/makigiaz/379934/ti-ypodilonei-eyeliner-gia-tin-prosopikotita-sas