Τι Παίρνουμε στην Παραλία με το Μωρό (και γιατί όλο αυτό μοιάζει με απόβαση)

Tο γεγονός είναι ότι πηγαίνοντας με ένα μωρό στη θάλασσα βρίσκεται να πακετάρεις μια βαλίτσα λίγο μεγαλύτερη απ” αυτή που χρειάζεσαι για ένα long weekend στο Λονδίνο, αλλά δεν πειράζει. Ίσως μέχρι τώρα άλλωστε να το έχετε συνηθίσει- εγώ πάντως όχι.

Χρειάζομαι απαραιτήτως μια λίστα, ναι μάλιστα λίστα, εκτυπωμένη κι έτοιμη να κάνει ό,τι όφειλε η μνήμη, αλλά δεν μπορεί.

Πάμε να σας την παρουσιάσω.

Μην μπερδεύεστε! Αυτά είναι τα στάνταρντ μας κι είναι όλα της Δάφνης.

Πράγματα τύπου “ελα μωρέ, μην κουβαλάς χυμούς, κάτι θα έχει εκεί’, έχουν υπάρξει πάντα καταστροφικά μιας και μπορεί να μη βρούμε τίποτα, ή τίποτα από αυτά που θέλουμε ή η Δάφνη να διψάσει στη διαδρομή, ας πούμε. Οπότε η βασική οργάνωση γίνεται πάντα από το σπίτι και δίνει μια στοιχειώδη αυτοδυναμία, είτε πηγαίνουμε σε εξοχικό ή σε οργανωμένη παραλία.

Αν θέλουμε να τραβηχτούμε κάπου που δεν έχει τίποτα, κουβαλάμε επιπλέον ομπρέλες, ψάθες, πετσέτες, νερά και μάρσιππο, τουλάχιστον.

Εμείς οι γονείς παίρνουμε από ένα βιβλίο κι ένα παρεό και λέμε κι ευχαριστώ!

Αν εξαιρέσεις την προετοιμασία που κάποια στιγμή τελειώνει, η θάλασσα είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό για τα περισσότερα παιδιά. Λίγο πίεση στην αρχή με το καπέλο και μετά όλα πηγαίνουν υπέροχα!

Άντε, καλά μπάνια!

Πηγή:    momfatale.gr & http://babyradio.gr/goneis/ti-pernoume-stin-paralia-moro-ke-giati-olo-afto-miazi-apovasi/