Θρήνος για τον χαμό του Βασίλη Χλέκου-Έφυγε σε ηλικία 49 ετών

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος έφυγε από κοντά μας. Ο Βασίλης Χλέκος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών. Έδωσε μάχη για τη ζωή του τις τελευταίες  μέρες στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Τρικάλων όπου νοσηλευόταν μετά από οξύ καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Υπήρξε ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στον Τρικαλινό αθλητισμό, ο Βασίλης Χλέκος, έφυγε δυστυχώς πρόωρα από την ζωή καθώς υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων παλαιστών της γενιάς του με πανελλήνιες αλλά και διεθνείς διακρίσεις με τα χρώματα της «Τρίκκης» και της Εθνικής ομάδας, ήταν μέλος του ΔΣ του Άρη Αγίας Μονής, όπου μάλιστα αγωνιζόταν και ο γιος του.

Επαγγελματικά ο Βασίλης Χλέκος εργαζόταν επι σειρά ετών στον τομέα των επιγραφών και της τοποθέτησης πινακίδων ενώ παράλληλα ήταν και συνεργάτης του Αχιλλέα Τσακμάκη στα “Crystalla” μέχρι πρότινος.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή  31 – 5 – 2020   και  ώρα 6.00μ.μ. ,   στον  Ιερό  Ναό  Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων.

Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ελένη Αναγνωστοπούλου, τα παιδιά Άρη Χλέκο, Γεώργιο Χλέκο, Ευαγγελία Χλέκου, τους γονείς Γεώργιο και Ευαγγελία Χλέκου, Δέσποινα Αναγνωστοπούλου

Τα αδέλφια Αθανασία Χλέκου & Δημήτριο Παπαλεξόπουλο, Χρυσάνθη Χλέκου & Αλέξη Περιστέρη, Ανδριάννα Χλέκου & Γιάννη Πλακιά, Ιωάννης Αναγνωστόπουλο & Χριστίνα Κουκουράβα, τα ανήψια, τους λοιπούς συγγενείς.

Σημ 1) Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων , την Κυριακή  31 – 5 – 2020   και  ώρα 5.30μ.μ.

2) Ο καφές θα δοθεί στην Αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής  Τρικάλων.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών « Παναγιώτου »