Θλίψη για το θάνατο της 53χρονης Τρικαλινής Μαρίας Πιλάτου Μπαμπούρη

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Μαρίας Πιλάτου Μπαμπούρη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών. Η άτυχη γυναίκα πάλεψε γενναία με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια αλλά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από την άνιση μάχη κι άφησε την τελευταία της πνοή. Έφυγε λίγα χρόνια μετά το θάνατο του άντρα της Γρηγόρη Μπαμπούρη που είχε πεθάνει πριν λίγα χρόνια επίσης από καρκίνο. Οι δυο τους πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η κηδεία της Μαρίας Πιλάτου Μπαμπούρη θα γίνει την Παρασκευή 4 – 5 – 2018  και  ώρα 4.00μ.μ. , στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως  του Σωτήρος στην Σωτήρα  Τρικάλων.

Αφήνει πίσω τα παιδιά της Χρήστο Μπαμπούρης & Φωτεινή Μπαζούκη και Σπυρίδων Μπαμπούρη, τα εγγόνια Γρηγόρη, Μαρία- Ευθυμία, τους γονείς Σπύρο Πιλάτο, Ειρήνη Μπαμπούρη, τα αδέλφια Νίκο Πιλάτο και Μαρία Αυγέρη, Κωνσταντίνο και Καλλιόπη Μπαμπούρη, Δημήτριο και Αθανασία Μπαμπούρη, Ειρήνη Μπαμπούρη.

Η σορός Θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως  του Σωτήρος στην Σωτήρα  Τρικάλων,  την Παρασκευή 4 – 5 – 2018  και  ώρα 3.30μ.μ.

Ο καφές θα δοθεί στην ταβέρνα το ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ στην Λεπτοκαρυά  Τρικάλων.

 Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Παναγιώτου».

Η ομάδα του trikalaview.gr απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.