Θλίψη για την απώλεια του 51χρονου Βασίλη Βαργιάμη

Θλίψη και οδύνη προκαλεί η είδηση του χαμού του 51χρονου Βασίλη Βαργιάμη ο οποίος έφυγε ξαφνικά από την ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Ιουλίου.

Αισθάνθηκε πόνο στον θώρακα και έφυγε από την ζωή ενώ ήταν καθ΄οδόν για το νοσοκομείο. Κατεβλήθη κάθε δυνατή προσπάθεια στο Νοσοκομείο να επανέλθει αλλά δυστυχώς είχε ήδη καταλήξει .

Ο Βασίλης Βαργιάμης ήταν άνθρωπος του Τρικαλινού αθλητισμού και πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ. Ασχολήθηκε αρχικά με το Βόλεϊ και ήταν από τους καλύτερους αθλητές του Γ Σ Τρικάλων .

Δημιούργησε με τον φίλο και κουμπάρο του Νίκο Παϊταρίδη τον σύλλογο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ, τον ΣΟΑΤ τον οποίο κατάφεραν να τον απογειώσουν σε ένα από τα κορυφαία σωματεία στην Ελλάδα με πάρα πολλές επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Ήταν εργαζόμενος εξωτερικός φρουρός στις φυλακές κράτησης Τρικάλων και πατέρας ενός γιου ο οποίος φέτος εισήχθη στο  ΤΕΦΑΑ.

Η διαδικασία προβλέπει νεκροψία η οποία λόγω της σημερινής Κυριακάτικης αργίας θα γίνει την Δευτέρα και η κηδεία του μάλλον αύριο μεσημέρι ή απόγευμα, όπου θα υπάρξει νέα ενημέρωση.