Thermomarket Ευάγγελος Γκαγκανάτσιος: Στη θέρμανση ένας είναι ο ειδικός στα Τρίκαλα

Κάθε χειμώνα η επιλογή της θέρμανσης απασχολεί τους περισσότερους από εμάς… Βασικά κριτήρια της επιλογής μας είναι η χαμηλή κατανάλωση και το κόστος αγοράς του εκάστοτε συστήματος θέρμανσης. Στα Τρίκαλα στη θέρμανση ένας είναι ο ειδικός… Thermomarket Ευάγγελος Γκαγκανάτσιος.H εταιρεία Thermomarket Ευάγγελος Γκαγκανάτσιος με την εξειδίκευση και την 25ετή πείρα στο χώρο της θέρμανσης θα δώσει στο σπίτι σας, τη ζεστασιά, την θαλπωρή και την γοητεία της φλόγας, αλλά κυρίως την αποτελεσματικότερη και οικονομικότερη λύση θέρμανσης.

Επισκεφθείτε το κατάστημα Thermomarket Ευάγγελος Γκαγκανάτσιος  στην οδό Καλαμπάκας 103 (έναντι ΟΑΕΔ) κι επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων σε συνεργασία με αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού, αυτό ακριβώς που επιθυμείτε κι ονειρεύεστε για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας  χώρο. Τζάκια και σόμπες ξύλου και πέλετ, ξυλολέβητες, λέβητες και τζάκια φυσικού αερίου, αντλίες θερμότητας, πιστοποιημένες ΙΝΟΧ καμινάδες, διάφορα είδη οικιακής χρήσης και μπάρμπεκιου, αλλά και συστήματα επαγγελματικού κλιματισμού θέρμανσης κι εξαερισμού, είναι ορισμένα μόνο από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται με εγγύηση την ποιότητα και της χαμηλές τιμές.

Όλα τα προϊόντα εξασφαλίζουν αντοχή στο χρόνο κι άριστη λειτουργία. Η εμπιστοσύνη των πελατών στα 25 χρόνια της επαγγελματικής πορείας της εταιρείας αποτελεί δέσμευση για τους εκπροσώπους της, ώστε να καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες των κατοικιών αλλά και των επαγγελματικών χώρων σας στον τομέα της θέρμανσης, ψύξης κι εξαερισμού.

Η εταιρεία Thermomarket Ευάγγελος Γκαγκανάτσιος βρίσκεται πάντα δίπλα σας με εξασφαλισμένο το service και τη συντήρηση.

Για τη θέρμανση, την ψύξη και τον εξαερισμό ένας είναι ο ειδικός στα Τρίκαλα …

Thermomarket Ευάγγελος Γκαγκανάτσιος  Καλαμπάκας 103 (έναντι ΟΑΕΔ)

Τηλ. 24310-74313

Κιν. 6936 673895