Θερμή υποδοχή στον Γιώργο Ηλιάδη

Θερμή υποδοχή επιφυλάσσουν οι Τρικαλινοί στον νεαρό υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γιώργο Ηλιάδη ο οποίος συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις καθημερινές επαφές με τους πολίτες. Ο κ. Ηλιάδης το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έκανε περιοδείες στα όμορφα ορεινα χωριά Καστανιά,Καλλιθέα Πολυθέα, Καλλιρόη και Κρανιά και συναντήθηκε με τους κατοίκους ακούγοντας τα αιτήματά τους. 

Άλλωστε στόχος του μέλους της κεντρικής επιτροπής του ΚΙΝΑΛ είναι η έναρξη ειλικρινούς διαλόγου με όλους τους Τρικαλινούς. Η ανταλλαγή απόψεων είναι ο στόχος των περιοδειών του. Όπως τονίζει ο ίδιος  η μόνη ώριμη λύση που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα ξανά στο ξέφωτο της ανάπτυξης είναι το Κίνημα Αλλαγής και η πρόεδρος του Φώφη Γεννηματά.

Το δυναμικό στέλεχος του ΚΙΝΑΛ επισκέφτηκε επίσης την τοπική κοινότητα Γόμφων, όπου παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο εξωκλήσι της Αγίας Τριάδος. Η αποδοχή των πολιτών ήταν θερμή αποδεικνύοντας ότι η υποψηφιότητα του Γιώργου Ηλιάδη έχει πλατιά απήχηση στους Τρικαλινούς ψηφοφόρους!