“ΘΕΛΩ” ζωή και μετά τη μαστεκτομή-Τα βλέμματα δεκάδων γυναικών συγκέντρωσε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα

«Το τελικό στάδιο στην αποκατάσταση του μαστού, με ιατρικό τατουάζ θηλής» αποτέλεσε το θέμα μίας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας βραδιάς που πραγματοποιήθηκε από το παράρτημα Τρικάλων του “ΘΕΛΩ” στο Beerabar. Μία εκδήλωση με  κοινωνικό κι ενημερωτικό χαρακτήρα την οποία παρακολούθησαν δεκάδες γυναίκες οι οποίες ενημερώθηκαν και ευαισθητοποιήθηκαν πάνω σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο θέμα που αφορά όλες.

Στην εκδήλωση μίλησαν η Πρόεδρος του «Θέλω» Κορίνα Λιούτα, η πλαστική χειρουργός με εξειδίκευση στην χειρουργική μαστού Ελένη Κατράνα και ο ειδικευόμενος γιατρός πλαστικής χειρουργικής Νίκος Δημητρούλας. Κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκαν ενδελεχώς όλοι οι τρόποι αποκατάστασης του μαστού μετά την μαστεκτομή, αποκαθιστώντας την καλή ποιότητα ζωής και μετά την χειρουργική επέμβαση.

Αυτός ο Οκτώβριος για το «ΘΕΛΩ» είναι αφιερωμένος πανελλαδικά σε όλες εκείνες τις γυναίκες που πολεμούν, σε όλες εκείνες που έγιναν για μας πρότυπο αντοχής, ελπίδας και θάρρους!!!
Με εκδηλώσεις στα Τρίκαλα, στην Αθήνα και στην Επαρχία, δίνει το μήνυμα της ελπίδας, σε όλες εκείνες που πάλεψαν ενάντια στο θηρίο και προς στιγμή «έχασαν» μια μάχη…