Ταβέρνα Τσιρώνης: Το στέκι των καλοφαγάδων από το 1987- Ανοικτά κάθε βράδυ και το σαββατοκύριακο από το πρωί

Η ταβέρνα Τσιρώνης στη Σωτήρα Τρικάλων είναι μία οικογενειακή ταβέρνα με παράδοση ετών στο καλό φαγητό. Οι γεύσεις της έχουν αφήσει ιστορία από το 1987 που λειτουργεί ανελλιπώς και τις έχουν απολαύσει γενιές Τρικαλινών. Με τον ανακαινισμένο χώρο της, και φέτος το χειμώνα η ταβέρνα «Τσιρώνης»,  παραμένοντας σταθερή στις αξίες της, θα αποτελέσει  σημείο αναφοράς των καλοφαγάδων.

Άλλωστε, η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ίδιοι οι πελάτες που χρόνια τώρα την προτιμούν για τα νόστιμα φαγητά, την ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει και φυσικά τις καλές τιμές.

Η τέχνη του καλού φαγητού είναι συνώνυμο με την ταβέρνα Τσιρώνης όπου τα κρεατικά της σούβλας αποτελούν κορυφή… Δοκιμάστε κεμπάπ και ψητά της ώρας όλα ψημένα στα κάρβουνα, συνοδέψτε με ορεκτικά μέσα από μία μεγάλη ποικιλία κι απολαύστε το καλό φαγητό με την παρέα σας.

Η ταβέρνα Τσιρώνης αποτελεί τον καταλληλότερο χώρο για μία υπέροχη έξοδο και το σίγουρο είναι ότι η επιλογή σας θα σας δικαιώσει. Λειτουργεί καθημερινά κάθε βράδυ και το σαββατοκύριακο από το πρωί.

Όσο για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις; Η ταβέρνα Τσιρώνης αναλαμβάνει βαπτίσεις, αρραβώνες και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.

Ταβέρνα Τσιρώνης στη Σωτήρα Τρικάλων

Τηλ. 2431 074796