Ταρτάκια καρμπονάρας

Ταρτάκια καρμπονάρας

Υλικά για την ζύμη:

1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι

1/2 ποτήρι ηλιέλαιο

1φαρίνα

1κ.γ. αλάτι

Υλικά για την γέμιση:

μπέικον

γαλοπούλα καπνιστή

πιπεριές

ρεγκάτο

γκούντα τριμμένη

κρέμα γάλακτος

φρέσκα μανιτάρια

Εκτέλεση ζύμης :

Ζυμώνω την ζύμη, ανοίγω σε φύλλο και κόβω σε δίσκους και βάζω σε θήκες για μαφινς, Τα λαδώνω και τα γεμίζω.

Εκτέλεση γέμισης:

Τσιγαρίζω το μπέικον και την γαλοπούλα, κόβω σε κύβους τις πιπεριές και μαζί με τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης τα ανακατεύω και γεμίζω τα ταρτάκια. Από πάνω βάζω από μία κουταλιά γάλακτος και μανιτάρια.

Ψήνω στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαρία Καλοκάθη.

Σημείωση : η συνταγή είναι της Βάσως Ζώρζου σε εκτέλεση της Μαρίας Καλοκάθη