«tARTa»… Γλυκές, γευστικές δημιουργίες βγαλμένες από παραμύθι στα Τρίκαλα- Ένα «κουκλίστικο» μαγαζί όπου η τέχνη συναντά την απόλαυση

Σίγουρα όποιος έχει περάσει τις τελευταίες μέρες από την οδό Κονδύλη έχει προσέξει την «tARTa». Ένα ιδιαίτερο μαγαζί με έντονα girly διάθεση και μια υπέροχη rose διακόσμηση. Ροζ τριαντάφυλλα στην είσοδο, λιλά λουλούδια στους τοίχους, βελούδινοι καναπέδες, συνθέτουν τη φινετσάτη αισθητική του καταστήματος και δημιουργούν ένα παραμυθένιο  σκηνικό. Η Δήμητρα Αθανασίου και η συνεργάτης της Μαρία Αθανάσουλα, δύο νέες κοπέλες αποφάσισαν να πρωτοτυπήσουν δημιουργώντας στα Τρίκαλα ένα ξεχωριστό κατάστημα με κυρίαρχο προϊόν την τάρτα και να προσφέρουν μία διαφορετική πρόταση για τον καφέ μας. Χρησιμοποιώντας ως βασικό υλικό το μεράκι τους, δημιούργησαν ένα «κουκλίστικο» μαγαζί που σε προσκαλεί να το επισκεφθείς για να απολαύσεις τις ξεχωριστές δημιουργίες του.

Ένα μαγαζί που πρωτοπορεί με νέες προτάσεις, εμμένει στην ποιότητα των πρώτων υλών του και  που χαρίζει ανεξίτηλα χαμόγελα ικανοποίησης στους επισκέπτες του. Στην «tARTa» ο πελάτης-επισκέπτης αποτελεί μέρος της μυσταγωγίας της παρασκευής του γλυκού του το οποίο συναρμολογείται, σ’ ένα… open εργαστήρι, μπροστά στα μάτια του, δια χειρός Δήμητρας που το αναγάγει σε τέχνη (άλλωστε η ονομασία του καταστήματος t-ART-a εσωκλείει τη λέξη τέχνη).

Αρμονία των υλικών, ιδανικές συνθήκες παρασκευής, και… πολλή μαγεία. Αυτή είναι η απλή συνταγή που έχει κερδίσει θετικά σχόλια από τις πρώτες κιόλας μέρες της λειτουργίας του καταστήματος.  Το αποτέλεσμα αποτελεί μια πανδαισία γεύσεων και υφών που σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις. Εδώ η τάρτα, αλλά και τα υπόλοιπα γλυκά παρασκευάσματα βιώνουν μία απόλυτα ιδανική εκδοχή και τα αρώματα σε προσκαλούν σε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!

Τάρτα Lila pause, Τάρτα Banoffee, Τάρτα κρέμα ζαχαροπλαστικής, Τάρτα Mousse σοκολάτα, Τάρτα προφιτερόλ, Τάρτα Μπαμπά, Τάρτα Τιραμισού, Εκλέρ  Lila pause, Εκλέρ Mousse σοκολάτα, Εκλέρ κρέμα ζαχαροπλαστικής, γλυκό Red Velvet, γλυκό Προφιτερόλ, Vegan -νηστίσιμο Cheesecake, μπισκότα βουτύρου ζωγραφιστά με royal icing μεγάλα και μικρά, αλλά κι αλμυρά κουλούρια (με υλικά όπως ζαμπόν, τυρί, philadelfia, ντομάτα, αγγούρι») και η τάρτα μανιταριών είναι ορισμένες μόνο από τις γεύσεις που θα απολαύσετε στην «tARTa»

Συνοδεύστε τη γλυκιά ή αλμυρή επιλογή σας με μοναδικές γεύσεις αρωματικού καφέ και ροφημάτων που σερβίρει η Μαρία.


Info

«tARTa»… Εκεί όπου η τέχνη συναντά την απόλαυση

Κονδύλη 17, Τρίκαλα

Τηλ. 2431074097