Tanaka: Η τεχνική που χαρίζει θεαματικά αντιγηραντικά αποτελέσματα στο δέρμα σου

Ναι, όταν μιλάμε για αντιγήρανση στο μυαλό μας έρχονται κρέμες με ειδικές φόρμουλες που αναζωογονούν το δέρμα και το αναγεννούν. Υπάρχουν όμως και φυσικοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να αναδομήσουμε το πρόσωπό μας, να ξυπνήσουμε τις μονάδες άμυνας και αναδόμησης της επιδερμίδας μας και να δούμε στον καθρέφτη τα θεαματικά τους αποτελέσματα.

Ένας φυσικός και ανέξοδος τρόπος είναι το μασάζ. Υπάρχουν πολλές θεραπείες και τεχνικές που κάνουν ανόρθωση προσώπου. Στο video που θα δεις παρακάτω παρουσιάζεται η τεχνική Tanaka, που έχει πάρει το όνομά της από την γιαπωνέζα massage therapist Yukuko Tanaka. Αυτή η τεχνική έχει θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπό μας και βοηθά στην ανόρθωσή του, καταπολεμά τις βαθιές ρυτίδες, εξαφανίζει τις σακούλες κάτω από τα μάτια και σφραγίζει τους ανοικτούς πόρους του δέρματος.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και χρειάζονται μόνο 3 λεπτά την ημέρα για να νιώσεις την αλλαγή στο δέρμα σου από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

πηγή :https://plus.queen.gr/video/story/4047/me-aytes-tis-kiniseis-mporeis-na-exeis-theamatika-antigirantika-apotelesmata-sto-prosopo-soy