Τα Τρίκαλα ψήφισαν Φώφη

Τη στήριξή τους στη Φώφη Γεννηματά για πρόεδρο του ΠαΣοΚ εξέφρασαν σήμερα οι Τρικαλινοί φίλοι και μέλη του κινήματος οι οποίοι προσήλθαν στην κάλπη για να εκλέξουν νέο αρχηγό.

Συνολικά ψήφισαν 658 άτομα. Έλαβαν:

Φώφη Γεννηματα: 349

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: 194

Ανδρέας Λοβέρδος: 106

Να σημειώσουμε ότι σήμερα τα μέλη και οι φίλοι του ΠαΣοΚ κλήθηκαν να εκλέξουν τον πέμπτο πρόεδρο στην ιστορία του κινήματος.

Σε όλη την Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με την καταμέτρηση των ψήφων να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Την ηγεσία διεκδικούν, υπενθυμίζεται, οι Φώφη Γεννηματά, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Ανδρέας Λοβέρδος και για την ανάδειξη του πορέδρου από την πρώτη αναμέτρηση χρειάζεται ποσοστό 50% + 1.

Πριν τις 22:30 της Κυριακής, με τις ψήφους 96 από τις 311 κάλπες καταμετρημένες, η Φ.Γεννηματά βρισκόταν μπροστά με 6.523 ψήφους και ακολουθούσαν ο Α.Λοβέρδος με 3.993 και ο Ο.Κωνσταντινόπουλος με 3.322.

Σε περίπτωση που κανείς από τους τρεις δεν συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσοστό, θα διεξαχθεί δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους.

Η ανακήρυξη των τριών υποψηφιοτήτων έγινε στη διάρκεια του 10ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε 670 υπογραφές συνέδρων για την υποψηφιότητα της, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος 317 και ο Ανδρέας Λοβέρδος 300 υπογραφές.

Οι πληροφορίες για την Ελλάδα προέρχονται από το in.gr