Τα Τρίκαλα προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

Πέρασε και από το Παγκρήτιο ο Α Ο Τρίκαλα, νίκησε 1-0 τον Εργοτέλη και σε συνδυασμό με το 3-2 του πρώτου αγώνα στα Τρίκαλα, προκρίθηκε στην φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Η Τρικαλινή ομάδα διατηρεί το αήττητο και στον θεσμό του κυπέλλου και διανύει μια ονειρεμένη μέχρι στιγμής σεζόν. Πλέον στρέφει τα βλέμματα στον αγώνα του Σαββάτου για το πρωτάθλημα στην έδρα της Καλαμάτας.

Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν το ματς μόλις τρεις παίκτες σε σχέση με τους 11 του προηγούμενου αγώνα με τον Ο Φ Ιεράπετρας, αυτό δεν πτόησε κανέναν , η ομάδα έδειξε για άλλη μια φορά χαρακτήρα και πήρε την πρόκριση.

Το γκολ που έδωσε και την πρόκριση σημείωσε ο Άγγελος Βέρτζος στην 64η εμφάνιση του με τη φανέλα του Α Ο Τρίκαλα, στο 7΄. Ο Ντόσης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, και ο Άγγελος Βέρτζος που είχε προωθηθεί σκόραρε.

Ο Εργοτέλης μπορεί να πίεσε, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει εύκολα σε τελικές καθώς η ομάδα των Τρικάλων ήταν άριστα στημένη στο γήπεδο και πειθαρχημένη .

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1′   Ο Τσέλιος πέρασε κάθετη πάσα στην περιοχή στον Έφορντ ο οποίος σούταρε με το αριστερό με τη μπάλα να κοντράρει και να απομακρύνεται.

5′ Σέντρα σουτ του Μπότε ήταν εύκολη «λεία» για τον Ζαρόπουλο.

7′ 0-1. ΓΚΟΛ για τα Τρίκαλα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντόση από τα αριστερά η άμυνα του Εργοτέλη δεν μπόρεσε να κόψει, οι κόντρες ευνόησαν τον Βέρτζο ο οποίος γύρισε στην περιοχή και με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Καλογεράκη.

22′ “Χλιαρό” δεξί σουτ του Μανουσάκη κατέληξε άουτ.

26′ Σουτ του Ντόση έδιωξε σε κόρνερ ο Καλογεράκης.

32′ Καλή φάση για το 0 – 2 για τον ΑΟΤ. Ο Γρηγορόπουλος είχε χώρο από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και πάσαρε για τον Παπαγεωργίου ο οποίος είχε χώρο και χρόνο για να δοκιμάσει το σουτ που κατέληξε στην αγκαλιά του Καλογεράκη.

35′ Ευκαιρία για τον Εργοτέλη σε τετ – α – τετ του Σταθόπουλου με τον Ζαρόπουλο. Το πλασέ εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα των Τρικάλων και η μπάλα απομακρύνθηκε από την περιοχή στη συνέχεια.

38′ Όπως – όπως απομάκρυνε ο Καλογεράκης προ του Ελευθεριάδη σε ριψοκίνδυνο γύρισμα προς την περιοχή.

41′ Σέντρα του Μπότε από τα αριστερά ακολούθησε κεφαλιά του Έφορντ που μπλόκαρε ο Ζαρόπουλος.

49′ Αδύναμο σουτ του Τσέλιου μπλόκαρε ο Ζαρόπουλος.

50′ Νέο σουτ του Μπρους αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή δε βρήκε στόχο.

61′ Σουτ του Μπρους έξω από την περιοχή κατέληξε άουτ.

69′ Αδύναμο πλασέ του Κουάτενγκ έπειτα από σέντρα του Κοιλιάρα μπλόκαρε ο Ζαρόπουλος.

88′ Σουτ του Τσέλιου κατέληξε άουτ.

90′ Ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε εξ’ επαφής σουτ του Τσέλιου από κοντά που απέκρουσε ο Ζαρόπουλος.

91′ Κοντινό σουτ του Κουάτενγκ κατέληξε άουτ.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπότε, Σπίριακ, Οικονόμου (68′ Κοιλιάρας), Πέιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Έφορντ, Σταθόπουλος (46′ Κουατέγκ), Μανουσάκης (46′ Ροβίθης).

Α Ο Τρίκαλα  ( Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Ντόσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πέλκας (77′ Οικονομόπουλος), Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης (54′ Πελάεθ), Άλεξιτς (82′ Λώττας), Τσίπρας.

Διαιτητές: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής), Πριόνας (Εύβοιας), Νικολάου (Αθηνών)
4ος: Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής)

Κίτρινες κάρτες: Μπότε (Εργοτέλης)

πηγή: trikalasportiva.gr