Τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού

Η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου είναι πάλι εδώ, με τη μόνη διαφορά ότι φέτος θα έχετε και το μωράκι σας. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να σας μείνουν αξέχαστα τα πρώτα σας Χριστούγεννα…

Με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχετε ήδη στολίσει, τραβήξτε όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες γίνεται το μικρό σας αγγελούδι! Είναι τα πρώτα του Χριστούγεννα και αξίζει να έχετε τις πιο γλυκές αναμνήσεις…  Μπροστά από το δέντρο, αγκαλιά με τη μαμά, τον μπαμπά, τη γιαγιά, τον παππού, τα ξαδέρφια! Δοκιμάστε κάθε πιθανό συνδυασμό και βγάλτε τις καλύτερες φωτογραφίες.

Αφού βγάλατε τις φωτογραφίες σας, ήρθε η στιγμή να… τις αξιοποιήσετε! Τυπώστε τες σε καρτούλες και στείλτε τες σε φίλους και συγγενείς για να τους δείξετε πόσο μεγάλωσε το μικρό σας. Ναι, είναι κομματάκι «αμερικάνικο», αλλά σίγουρα αξίζει να δουν όλοι πως έχετε το πιο όμορφο μωρό του κόσμου.

Θέλετε την Παραμονή να ανταλλάζετε δώρα; Θέλετε να κάνετε ένα μεγάλο τραπέζι για τους συγγενείς; Θέλετε να παίζετε μικροί και μεγάλοι μαζί με φίλους επιτραπέζια μέχρι το πρωί; Ή μήπως προτιμάτε να κάθεστε οι τρεις σας αγκαλιά στον καναπέ και να βλέπετε χριστουγεννιάτικες ταινίες (εντάξει, γι’ αυτό θα πρέπει να περιμένετε να μεγαλώσει λίγο ακόμα); Ό,τι και να διαλέξετε είναι δικό σας! Ήρθε η ώρα να φτιάξετε τους δικούς σας «κανόνες» και να διαμορφώσετε τα δικά σας έθιμα… 
Extra tip: Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τον Άγιο Βασίλη στο πλησιέστερο εμπορικό κέντρο. Το μωράκι σας μπορεί να μην καταλάβει τη διαφορά, εσείς όμως σίγουρα θα τη νιώσετε!

Της Βαλιάνας Κοσμά

Πηγή:   happymom.gr

πηγή :http://babyradio.gr/goneis/ta-prota-christougenna-tou-morou/