Σύντομα στις οθόνες μας το «Born to Be Murdered» που γυρίστηκε στα Τρίκαλα

Σύντομα αναμένεται να δούμε στις οθόνες μας το «Born to Be Murdered», την ταινία που μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της πραγματοποιήθηκαν στα Τρίκαλα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Eίναι επίσημο: Το Netflix αγόρασε το «Born to Be Murdered», το θρίλερ με τον πρωταγωνιστή του «Tenet», Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Luca Guadagnino (Call Me By Your Name, Suspiria).

Πρόκειται, φυσικά, για την ταινία που είχε γυριστεί στην Ελλάδα και μάλιστα πολλές σκηνές είχαν γυριστεί στα Τρίκαλα που είναι μετατραπεί σε κινηματογραφικό πλατό το διάστημα 18 – 21 Φεβρουαρίου. Δείτε εδώ. 

Πρόκειται για μια θρίλερ ταινία δράσης και μυστηρίου, αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του σκηνοθέτη Luca Guadagnino, η οποία γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο κέντρο της Αθήνας, τα Τρίκαλα και την Ήπειρο.

Η ταινία αφορά την ιστορία ενός ζευγαριού, του Μπέκετ (Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον) και της Έιπριλ (Αλίσια Βίκαντερ), οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές στα Τρίκαλα και πέφτουν θύματα μίας βίαιης συνωμοσίας με τραγικές συνέπειες. Το σενάριο είναι του Κέβιν Ράις, ενώ πρόκειται για το αγγλόφωνο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ferdinando Cito Filomarino.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης, οι ηθοποιοί Vicky Krieps και Boyd Holbrook, ενώ σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία.

Φαίνεται, πάντως, ότι το Netflix συνεχίζει να επενδύει στον Γουάσινγκτον, έχοντας επίσης αγοράσει το ρομαντικό δράμα, «Malcom & Marie», στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με την Ζεντάγια.

Ο γιός του Ντένζελ Γουάσινγκτον έκανε την εμφάνιση του στο BlacKkKlansman του Σπάικ Λι, κέρδισε μία Χρυσή Σφαίρα, και συνέχισε πρωταγωνιστώντας σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το «Tenet».

Με πληροφορίες από monopoli.gr

Ακολουθούν εικόνες από τα γυρίσματα στα Τρίκαλα

photo: Nίκος Παδιώτης