Συνελήφθη καταστηματάρχης στο Γριζάνο για σπάσιμο των μέτρων

Συνελήφθη από αστυνομικούς να λειτουργεί την επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος λίγες ώρες πριν την άρση των μέτρων περιορισμού

«Όποιος βιάζεται σκοντάφτει» αναφέρει το γνωμικό και ταιριάζει γάντι στην περίπτωση ενός ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Γριζάνο, ο οποίος χθες Κυριακή μια ημέρα πριν την άρση των μέτρων αναστολής καφετεριών και εστιατορίων συνελήφθη από αστυνομικούς να λειτουργεί την επιχείρησή του.

Την Κυριακή αστυνομικοί στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιήσαν εντόπισαν τον ιδιοκτήτη να λειτουργεί την επιχείρηση λίγες ώρες πριν την αναστολή των μέτρων. Ο ιδιοκτήτης σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη και ακολουθήθηκε η  διαδικασία του αυτοφώρου.

Παρά το γεγονός ότι τα μέτρα δεν είχαν ανασταλεί πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Θεσσαλία αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο τη χθεσινή ημέρα και δη τις απογευματινές και βραδινές ώρες αποφάσισαν να ανοίξουν τις επιχειρήσεις, καθώς απέμειναν λίγες ώρες μέχρι και την άρση των μέτρων και με την ελπίδα ότι θα υπήρχε περιορισμός των ελέγχων. Δυστυχώς όμως «λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο» με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και πλέον να έρχονται αντιμέτωποι…με τσουχτερά πρόστιμα και την Δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ krinitrikalon