Συνελήφθη 38χρονη για απόπειρα ληστείας σε 85χρονη

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας περίπτωση απόπειρας απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονης. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την (26-06-2019) η 38χρονη μαζί με άγνωστο συνεργό της, μετέβησαν σε οικία 85χρονης και προσποιούμενοι τους τεχνικούς υπαλλήλους της Δ.Ε.Η., με το πρόσχημα της διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος και του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς στην οικία της, αποπειράθηκαν να την εξαπατήσουν και να της αποσπάσουν χρήματα.

Συνελήφθη χθες (11-07-2019) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 30χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο αποφάσεις του Τριμελούς και Μονομελούς  Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή κάθειρξης πέντε ετών και έξι μηνών, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Συνελήφθησαν χθες (11-07-2019) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 41χρονος και ένας 43χρονος, διότι κατελήφθησαν να αφαιρούν παράνομα ηλεκτρική ενέργεια από εναέριο δίκτυο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., μέσω αυτοσχέδιας σύνδεσης καλωδίων και να ηλεκτροδοτούν τις οικίες τους.
Συνελήφθη χθες (11-07-2019) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 54χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών, για παραβίαση υποχρέωσης διατροφής.
Συνελήφθη χθες (11-07-2019) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας  31χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και πέντε μηνών, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του νόμου περί ναρκωτικών.