Συνάντηση με τη νέα Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ είχε την Παρασκευή η πρώην υφυπουργός Ολυμπία Τελιγιορίδου

Τα Τρίκαλα επισκέφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής η Ολυμπία Τελιγιορίδου, πρώην υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Η πρώην υφυπουργός είχε συνάντηση με τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή καθώς και με μέλη του κόμματος, ενώ μίλησε και σε εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, επικεντρώνοντας την προσοχή σε σειρά ζητημάτων και συγκεκριμένα στη μάχη που θα δώσει το κόμμα ενόψει ευρωεκλογών, στα προβλήματα των αγροτών και κατ΄ εκείνων της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την θεομηνία, της Εκπαίδευση, της Υγεία και της ακρίβεια.

Όπως σημείωσε η πρώην υφυπουργός, ο ΣΥΡΙΖΑ πορεύεται προς τις ευρωεκλογές με πολιτικό σχέδιο για την Ευρώπη και τη θέση της Ελλάδας σ’ αυτήν.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα αναδειχθεί στις ευρωεκλογές σε μια ισχυρή δύναμη υπεράσπισης της δημοκρατίας, της ισότητας, της δικαιοσύνης, των ελευθεριών και των δικαιωμάτων, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Σε αυτές τις εκλογές θα δοθεί το μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση απέναντι στην ΝΔ.».

Λίγο αργότερα η ίδια επεκτάθηκε στα προβλήματα του πρωτογενή τομέα και των αγροτών και δη των Θεσσαλών που ήρθαν αντιμέτωποι με τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Αναφέρθηκε στο υψηλό κόστος παραγωγής, τόσο για τους αγρότες, όσο και τους κτηνοτρόφους που δεν αφήνουν περιθώρια κέρδους και επιβίωσης, εκτοξεύοντας τα βέλη της στην κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει καμιά ουσιαστική δέσμη μέτρων, έργα και παρεμβάσεις που θα αποτρέψουν παρόμοια δυσάρεστα φαινόμενα στο μέλλον.