Συλλήψεις για κλοπές στην Φαρκαδόνα

Από το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και συνελήφθησαν χθες (09-10-2019) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, δύο άτομα, ηλικίας 26 και 37 ετών. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, χθες στην ίδια περιοχή, οι δράστες διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε μέσα σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. Επιπλέον, στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα κοσμήματα και διάφορα εργαλεία.

Συνελήφθη, χθες (09-10-2019) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 43χρονος, διότι εισήλθε σε κτίριο δημόσιας Υπηρεσίας, όπου εκμεταλλευόμενος την προσωρινή απομάκρυνση υπαλλήλου από το γραφείο της, αφαίρεσε από την τσάντα της, το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.

Συνελήφθη, χθες (09-10-2019) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, ένας 69χρονος, διότι κατά τις νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στην οικία του, καθώς και σε παρακείμενη αποθήκη, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (160) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία  φορολόγησης.

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε την (04-10-2019) στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης μαζί με ακόμη έναν άγνωστο συνεργό του, εισήλθαν σε οικία και αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά, καθώς και το χρηματικό ποσό των (70) ευρώ.