Συγκλονίζει το πανελλήνιο το φονικό στο Μεγαλοχώρι-Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Η άτυχη Βάια Γκάνια

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το φονικό στο Μεγαλοχώρι όπου ο 52χρονος Κ.Μ. σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές τη 45χρονη σύζυγό του Βαΐα Γκάνια μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της οικογένειας. Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το στυγερό έγκλημα σοκάρουν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων το ζευγάρι είχε προβλήματα και η 45χρονη γυναίκα είχε καλέσει για βοήθεια καθώς δεχόταν απειλές από τον σύζυγό της. «Τη χτυπούσε. Την κυνηγούσε να τη σφάξει. Ενώ κάποια φορά την κυνηγούσε με το αυτοκίνητό του για να την πατήσει» αναφέρει γειτόνισσα. Μάλιστα όπως λένε οι γείτονες είχε καταγγείλει στην αστυνομία τα όσα τραγικά συνέβαιναν σπίτι της (πηγή: cnn.gr).
Η άτυχη γυναίκα είχε εγκαταλείψει μαζί με το μικρό της παιδί το σπίτι πριν λίγο καιρό, αλλά μετά από πιέσεις του συζύγου της που την επισκέφθηκε στη δουλειά της (ήταν νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας) πείσθηκε να επιστρέψει.

Σε βάρος του 52χρονου, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ το μαχαίρι που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς ζήτησε κι έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί κι αναμένεται ναμένεται να οδηγηθεί την Πέμπτη ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Η άτυχη γυναίκα ήταν υποψήφια στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με το συνδυασμό του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Δείτε εδώ σχετικά με το έγκλημα.

Ανακοίνωση

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, στις 21-05-2018 το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, λίγο νωρίτερα, ο 52χρονος ευρισκόμενος μέσα στην οικία του, έπληξε με μαχαίρι την 45χρονη ημεδαπή σύζυγό του στην κοιλιακή χώρα, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της πράξης, κατασχέθηκε.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη του 52χρονου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Η άτυχη γυναίκα στο 0:40