Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο θάνατος του Κωνσταντίνου (Ντίνου) Κρεβούρη ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής όταν έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στην οδό Αθηνάς Εργάνης, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με πληροφορίες η πτώση του άτυχου άνδρα οφείλεται σε ατύχημα, καθώς φαίνεται να ζαλίστηκε και να έπεσε.

Ο άτυχος 70χρονος ήταν συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος (εργάζονταν στην Αποκεντρωμένη Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση) και ήταν μία από τις γνωστές φυσιογνωμίες των Τρικάλων.
Ο Ντίνος ήταν φανατικός φίλαθλος του ΑΟΤ και μόνιμος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας ενώ την διετία 2004-2006 είχε διατελέσει και μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική.
Κηδεία
Η κηδεία του Κωνσταντίνου Παν. Κρεβούρη θα γίνει την Τρίτη 23 – 6 – 2020 και ώρα 6.30μ.μ. , στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.
Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Σοφία Κρεβούρη, τα παιδιά Παναγιώτη Κρεβούρη και Αγγελική Βενάκη, Δημήτριο Κρεβούρη, τον εγγονό, τα αδέλφια, τα ανήψια, τους λοιπούς συγγενείς.
Σημ. 1) Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου , την Τρίτη 23 – 6 – 2020 και ώρα 6.00μ.μ.
2) Ο καφές θα δοθεί στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του 1ου Νεκροταφείου Τρικάλων .
3) Παράκληση της οικογενείας αντί Στεφάνων τα χρήματα να προσφερθούν στο Γηροκομείο Μεγάλων Καλυβίων Τρικάλων.
Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών « Παναγιώτου »