Συγκίνηση, χαρά κι εκπλήξεις στην ετήσια εκδήλωση του ΣΟΑΤ (φωτορεπορτάζ)

Συγκίνηση, χαρά, εκπλήξεις… περιελάμβανε η ετήσια εκδήλωση του ΣΟΑ Τρικάλων (tae kwon do) που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Τρικκαίων και περιλάμβανε την ετήσια κοπή πίτας του συλλόγου, τη βράβευση των αθλητών-τριών που διακρίθηκαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε διάφορα πρωταθλήματα Τάεκβοντό, αλλά και την παραλαβή έγχρωμων ζωνών από τα εκατοντάδες παιδιά που πριν από λίγες μέρες έδωσαν εξετάσεις.

Πρόκειται για ένα σύλλογο που μετράει 78 μετάλλια εκ των εκ των οποίων: 36 ΧΡΥΣΑ, 10 ΑΡΓΥΡΑ, 32 ΧΑΛΚΙΝΑ, 15 μετάλλια τα οποία κατέκτησαν οι αθλητές σε Open διοργανώσεις στο εξωτερικό, 3 μετάλλια σε G1: 2 χρυσά και 1 αργυρό και 15 μετάλλια σε Πανελλήνιους Αγώνες. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν 29 αθλητές-τριες για τις διακρίσεις τους το 2016.

Σε μία πλημμυρισμένη από κόσμο αίθουσα με εκατοντάδες παρευρισκόμενους τα μέλη του Συλλόγου μοιράστηκαν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή σε ένα κλίμα… οικογενειακό με το θαυμασμό και την επιβράβευση για τα  παιδιά που διακρίθηκαν να κυριαρχεί και δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες για το για το μέλλον από ένα σύλλογο που πλέον πρωταγωνιστεί σε Πανελλήνιο επίπεδο. Η προσέλευση ήταν τέτοια ώστε ο Δήμαρχος Τρικκαίων να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση ότι  θα αναγκαστεί να μεγαλώσει το  χώρο για να χωρέσει ο ΣΟΑΤ.

Από τις ιδιαίτερες στιγμές της εκδήλωσης η στιγμή που οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του ΣΟΑΤ και συγκεκριμένα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στο εξωτερικό έκαναν μια ξεχωριστή έκπληξη στο δάσκαλό τους Νίκο Παϊταρίδη.  Ένα ιδιαίτερο βίντεο με φωτογραφίες από τα ταξίδια τους με την ανάλογη μουσική επένδυση άγγιξαν την ψυχή όχι μόνο του δασκάλου και προπονητή τους (τον δεύτερο πατέρα τους όπως τον χαρακτήρισαν)  Νίκου Παϊταρίδη αλλά προκάλεσαν συγκίνηση και στο κοινό. Μία κίνηση αναγνώρισης, θαυμασμού και σεβασμού για τον άνθρωπο που στέκεται στο πλευρό τους σε κάθε τους προσπάθεια.

Στο τέλος της προβολής, η αγωνιστική ομάδα φορώντας μπλουζάκια αφιερωμένα στον δάσκαλό τους, βράβευσαν με αναμνηστική πλακέτα τον Νίκο Παϊταρίδη ο οποίος την παρέλαβε μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, η Αντιδή- μαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού & Νεολαίας Έφη Λεβέντη, o πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών & Πρόεδρος της eTrikala A.E.κ. Γιάννης Κωτούλας, ο περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας, η Δ/ντρια Φυλακών Τρικάλων κ.Μαρία Λίτσιου, ο πρόεδρος της ΠΟΥΕΦ Γιάννης Αναγνώστου, ο πρώην σύμβουλος Φυσικής Αγωγής και διδάσκων στα ΤΕΦΦΑ Θεσσαλίας αλλά και υπεύθυνος της ΓΕΑΤ Κων/νος Σγάρας, ο διοικητής του Τμήματος Εξ. Φρουράς των Φυλακών Τρικάλων Αθανάσιος Καππάς, ο Μπάμπης Βασταρούχας, προέδρος της Ένωσης Εξ. Φρουράς Φυλακών Τρικάλων, ο κ. Ιωάννης Γατσάς, υποδιοικητής Εξ. Φρουράς των Φυλακών Τρικάλων κι ο κ. Ευάγγελος Γαλάνης, υποψήφιος Διδάκτωρ ΤΕΦΦΑ Θεσσαλίας. Παρών στην εκδήλωση κι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Hadi Mostaan που εδώ κι ένα μήνα γυμνάζει τους αθλητές κι ο ΣΟΑΤ τον βράβευσε για την προσφορά του.