Συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών του Λυκείου “ΑΘΗΝΑ”

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Ιδιωτικό ΓΕΛ «ΑΘΗΝΑ» και συγκεκριμένα στην ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση και στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου για το σχολικό έτος 2021-2022.

Οι σχολικοί αγώνες προάγουν τις υψηλές αξίες του αθλητισμού, τις αρχές του  «ευ αγωνίζεσθαι» και δημιουργούν τις νέες γενιές αθλητών που στηρίζονται στην ευγενή άμιλλα και στο σεβασμό του συναγωνιστή. Οι σχολικοί αγώνες έχουν παιδαγωγικό χαρακτήρα και συντελούν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και κινήτρων τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Συγχαρητήρια στον κ Δημήτριο Μανάκο,  Διευθυντή του Ιδιωτικού ΓΕΛ «ΑΘΗΝΑ» και το σύλλογο διδασκόντων για την υποστήριξή τους και στον κ. Αθανάσιο Γεωργίου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου για την πολύτιμη συμβολή του στην επιτυχία της ομάδας.

Η διάκριση των μαθητριών μας έκανε όλους να νιώσουμε υπερηφάνεια και συγκίνηση και εύχομαι πάντα να πετυχαίνουν σημαντικές διακρίσεις  και πάντα να πραγματοποιούν με επιμονή και υπομονή τους στόχους τους.

Ελένη-Μαρίνα Ξυνοπούλου
Διευθύντρια Δ.Ε. Τρικάλων