Συγχαρητήρια Παπαστεργίου στον «χρυσό» τρικαλινό παλαιστή Ηλία Ζαϊράκη

sdr

Τον χρυσό πρωταθλητή Ελλάδας στους παίδες στην ελληνορωμαϊκή πάλη (51 κιλά), Ηλία Ζαϊράκη, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου. Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 ο νεαρός πρωταθλητή του ΣΒΑΤ (Σύλλογος Βαρέων Αθλημάτων) επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων με το χρυσό μετάλλιο ανά χείρας και το λαμπρό μέλλον που ανοίγεται μπροστά του. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, τα συγχαρητήρια ανήκουν στον ίδιο τον 15χρονο αθλητή για την προσπάθεια και τη συνέπειά του, αλλά και στο σωματείο με πρόεδρο τον κ. Πελεκάνο και τον προπονητή – και πατέρα του πρωταθλητή – Δημήτρη Ζαϊράκη. Οι παριστάμενοι ιθύνοντες του ΣΒΑΤ ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Τρικκαίων για τη συνεργασία, με αφορμή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παίδων – Κορασίδων GR LL LF, που διεξήχθη το διήμερο 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020 στα Τρίκαλα.
Τονίστηκε, επίσης, η αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για το άθλημα της πάλης, που έχει εκπροσωπηθεί σε πολλά επίπεδα και με πάμπολλες διακρίσεις από την πόλη των Τρικάλων.

dav

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης, από τον ΣΒΑΤ  η κ. Ευαγγελία Πελεκάνου και από τον Δήμο Τρικκαίων, η αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Εφη Λεβέντη και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων κ. Σοφία Αλεστά.