Strudel μήλου

Strudel μήλου…

Υλικά :
1 φύλλο σφολιάτας
2 κόκκινα μήλα
1 κ.γ. κανέλα
3 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. μέλι
1 αυγό για το άλειμμα
ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση :
Κόβουμε τα μήλα σε μικρά κομμάτια και τα ανακατεύουμε με τη ζάχαρη, την κανέλα και το μέλι. Βάζουμε την σφολιάτα πάνω σε λαδόκολλα, χαράζουμε τα πλαϊνά, βάζουμε την γέμιση στην μέση και “πλέκουμε” το στρουντελ.  Αλείφουμε με το αυγό, πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και ψήνουμε στους 200ο για 20-25 λεπτά. Μόλις κρυώσει ρίχνουμε άχνη.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Δαρδαμάνη Φωτεινή.