Στρατηγική Ιπποδρομιών – Συναλλαγές πριν από τη ζωντανή ροή

Αυτός είναι ένας απλός και κατανοητός οδηγός για στρατηγικές συναλλαγών ιπποδρομιών στη Novibet εισοδος.

Η συναλλαγή αλόγων πριν από την εκκίνηση είναι ασφαλέστερη για τους αρχάριους από το εμπόριο αλόγων κατά τη διάρκεια της κούρσας.

Αυτό δίνει στους εμπόρους χρόνο να αναλύσετε και να αποφύγουν να παρευρεθούν από τις κινήσεις της αγοράς που θα μπορούσαν να αποσπάσουν την προσοχή όταν ο αγώνας είναι σε εξέλιξη. Είναι πάντα καλό να υπενθυμίζουμε στους αρχάριους ιπποδρομίες ότι οι συναλλαγές σε αυτόν τον τρόπο λειτουργίας είναι πολύ, πολύ πιο γρήγοροι από ό,τι στο τένις ή το ποδόσφαιρο, επομένως είναι σύνηθες για τον ερασιτέχνη να είναι πιο επιρρεπής σε λάθη καθώς υπάρχουν πολλές ταλαντεύσεις. γρήγορα.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξω με απλό τρόπο μερικές από τις πιο χρησιμοποιούμενες στρατηγικές σε αυτήν την αγορά.

Είναι δυνατή η αλλαγή του αλόγου πριν την έναρξη του αγώνα ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οπότε στο εξής προσδιορίστε ξεκάθαρα:

Στοίχημα / εμπόριο πριν την έναρξη του αγώνα, ας το ονομάσουμε:

Είναι πραγματικότητα, ακόμα και με μικρές αλλαγές στις αποδόσεις, είναι δυνατό να βγάλεις χρήματα. Είναι αλήθεια ότι στον αγώνα γίνονται ακόμα περισσότερα, αλλά οι απώλειες μπορεί να είναι και μεγαλύτερες! Και συμβαίνουν και πρέπει να τα αποδεχτείς με κάποια κανονικότητα.

Οι συναλλαγές συνδέονται πάντα με τον κίνδυνο/ανταμοιβή. Πριν από τη ζωή έχουμε χαμηλότερο κίνδυνο και χαμηλότερη απόδοση. Το Live έχει μεγαλύτερο κίνδυνο, αλλά μπορεί να έχει υψηλότερη απόδοση. Το ιδανικό είναι να βρείτε μια καλή ευκαιρία κέρδους, με όσο το δυνατόν λιγότερο ρίσκο. Αλλά να θυμάστε ότι δεν υπάρχει στρατηγική χωρίς κινδύνους.

Βασικά στοιχεία του pre-live trading

Η στρατηγική μου για το pregame είναι να βρίσκω δυνατά φαβορί. Μπορούν συνήθως να βρίσκονται στους 3 ή στους 4 πρώτους ίππους, ανάλογα με τις υψηλότερες αποδόσεις σε ορισμένες εξειδικευμένες κούρσες.

Αυτό συμβαίνει ώρες πριν οι αγορές αρχίσουν να γίνονται ρευστοποιημένες. Οπότε στοιχηματίζω στο άλογο με την υψηλότερη βαθμολογία σε αυτούς τους διάφορους ιστότοπους. Μετά προσπαθώ επίσης να οδηγήσω κάποιον που ποντάρει σε άλογα.

Εξετάζω τις τιμές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για να αξιολογήσω τη θέση μου, ίσως μία φορά την ώρα έως ότου η αγορά απορροφήσει τα χρήματα, μετά αναζητώ μια τάση εισόδου πριν βγω άνετα από τη θέση. Αν όχι, θα κλείσω τη θέση μου.

Στην αγορά πριν από τον αγώνα, οι πιθανότητες κινούνται συνήθως κατά μερικά τικ, μεταξύ 5 και 10. Εδώ γίνονται καλές συναλλαγές. Με περισσότερες εισόδους και εξόδους στον χρόνο πριν την έναρξη του αγώνα.

Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα να εξηγήσουμε και να μιλήσουμε για αυτήν τη μέθοδο, και αυτό που μπορώ να σας πω περισσότερο είναι ότι πρέπει να ακολουθήσετε τα γραφήματα που δημιουργούνται από οποιοδήποτε λογισμικό συναλλαγών. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να αναλύσουν τις κινήσεις των πιθανοτήτων στα γραφήματα και να αποκτήσουν μια καλύτερη ιδέα για την κατεύθυνση των αποδόσεων και να ανακαλύψουν την καλύτερη στιγμή για έξοδο.

Και πάλι, πρέπει να προπονηθείς και να προπονηθείς. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από διάφορα λογισμικά συναλλαγών που επιτρέπουν μια λειτουργία εκπαίδευσης.

Τοποθετήστε το χωράφι

Η στρατηγική LAY THE FIELD είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες στρατηγικές από εμπόρους σε ιπποδρομίες. Και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα. Βασικά, είναι ένα στοίχημα εναντίον ενός ή περισσότερων αλόγων με ανάλογη υποχρέωση.

Η βάση της στρατηγικής είναι η εισαγωγή εντολών συμμετοχής σε αγαπημένα άλογα στην κούρσα, τουλάχιστον έως 4 αγαπημένα άλογα. Αυτές οι εντολές “σπορεύονται” πριν αρχίσει να αντιστοιχίζεται ο αγώνας κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι εισαγόμενες αποδόσεις πρέπει να είναι μικρότερες ή ίσες με 2,00, ιδανικά μικρότερες. Έτσι μόνο 2 άλογα ταιριάζουν για εγγυημένο κέρδος. Όσο περισσότερο ταιριάζετε, τόσο μεγαλύτερο το κέρδος.

Ωστόσο, δεν είναι μια απλή στρατηγική που μπορεί να εφαρμοστεί σε κανέναν. Για να πετύχετε αυτή τη στρατηγική στοιχηματισμού, πρέπει να ακολουθήσετε μερικές συμβουλές.

Δεν ισχύουν όλες οι ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ!

Ένα από τα μεγάλα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι ερασιτέχνες traders είναι ότι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναλάβουν την ίδια στρατηγική σε πολλαπλές εκτελέσεις και να βγάλουν κέρδος.

Εάν στοιχηματίσετε σε όλες τις ιπποδρομίες με απόδοση 1,50, δεν θα είστε κερδοφόροι μακροπρόθεσμα. Πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος της αγωνιστικής ομάδας καθώς και την ανταγωνιστικότητα που θα υπάρχει στον αγώνα.

Ένα φαβορί με χαμηλές αποδόσεις θα κάνει πιο δύσκολο να έχετε πολλά άλογα χαμηλών στοιχημάτων (καθώς θα έχουν πολύ υψηλότερες πιθανότητες και απίθανο να πετύχουν τις χαμηλές αποδόσεις), επομένως είναι ο τύπος κούρσας που πρέπει να αποφύγετε με αυτήν τη στρατηγική.