Στο Φλαμούλι βρέθηκε η σορός της γυναίκας που αναζητούνταν στο Ληθαίο ποταμό

Σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων από τη γέφυρα Καρδίτσης όπου είχαν βρεθεί τα ρούχα της ηλικιωμένης γυναίκας που αναζητούνταν από χθες στις όχθες του Ληθαίου ποταμού από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ οι οποίοι κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες. Η σορός βρέθηκε στο Φλαμούλι, κοντά στις Καρυές. Αυτό αποδίδεται στο γεγονός ότι η ροή του ποταμού ήταν μεγάλη. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες τη σορό εντόπισε πρώτος ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος συμμετείχε εθελοντικά στην έρευνα.

Τα ίχνη της ηλικιωμένης γυναίκας χάθηκαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα πρόσφατα πληροφορήθηκε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ είχε χάσει και το σύζυγό της. Οι συγγενείς της ανησύχησαν καθώς φέρεται να τους είχε δηλώσει πως θα δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας στο ποτάμι.

Άνδρες της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της 2ης Ε.Μ.Α.Κ και της 8ης Ε.Μ.Α.Κ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν ξανά οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε το πανωφόρι της στην όχθη και έκτοτε την αναζητούσε η αστυνομία μετά από ειδοποίηση των συγγενών της.

Η διαδικασία ανάσυρσης της σορού της ηλικιωμένης ολοκληρώθηκε στη 1.15 το μεσημέρι.

Δείτε εδώ σχετικά.

Δείτε εδώ σχετικά.