Στο δίκτυο της Wolt μπαίνουν και τα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα εντάσσονται στον χάρτη με τις πόλεις όπου δραστηριοποιείται η Wolt, και οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν πλέον να παραλαμβάνουν άμεσα στην πόρτα τους τις παραγγελίες που πραγματοποιούν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας.
Η Wolt, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δυναμικής της ανάπτυξης συνεχίζει τη γεωγραφική της επέκταση, με τα Τρίκαλα να αποτελούν τη νέα πόλη που εντάσσεται στο δίκτυο της εφαρμογής online delivery, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πραγματοποιούν τις αγορές τους, εύκολα και γρήγορα από το κινητό ή τον υπολογιστή τους.
Έτσι, από σήμερα, Πέμπτη 21 Μαρτίου, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να κάνουν τις αγορές τους με ασφάλεια, πληρώνοντας με μετρητά, ή με χρεωστική κάρτα, ενώ η υπηρεσία live tracking της εφαρμογής, τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη της παραγγελίας τους.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τα περίπου 105 εστιατόρια και καταστήματα λιανικής που βρίσκονται στην πλατφόρμα της Wolt, μεταξύ των οποίων υπάρχει αποκλειστικά συνεργασία με τις επιχειρήσεις εστίασης Ivy Garden, Μύρτιλο Coffee & Food, Φίλιπς Γαστροθίορι και Tarta, ενώ παράλληλα η Wolt διαθέτει συνεργασία με το σουπερμάρκετ Μασούτης, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια τους με ευκολία και να τα παραλαμβάνουν άμεσα στην πόρτα τους.

Σημειώνεται ότι τα Τρίκαλα είναι το 25ο σημείο που θα εξυπηρετεί η Wolt, ενώ προβλέπεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί το επόμενο διάστημα. Η Wolt έχει εδραιωθεί ως η αγαπημένη πλατφόρμα των καταναλωτών για παραγγελία φαγητού και όχι μόνο, στοχεύοντας στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, με γνώμονα, πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Σχετικά με τη Wolt:

Η Wolt είναι μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι, η οποία έχει αναπτύξει και παρέχει μία ψηφιακή πλατφόρμα την οποία αξιοποιούν καταναλωτές, επιχειρήσεις και διανομείς. Η πλατφόρμα της Wolt συνδέει ανθρώπους που θέλουν να παραγγείλουν φαγητό και άλλα αγαθά, με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να τα πουλήσουν ή να τα παραδώσουν. Για να το καταφέρει αυτό, η Wolt αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών, από logistics, μέχρι λογισμικό λιανικής και χρηματοοικονομικές λύσεις, καθώς και τη λειτουργία των δικών της καταστημάτων με την επωνυμία Wolt Market. Τα προϊόντα της Wolt περιλαμβάνουν τα Wolt at Work (υπηρεσία παροχής γευμάτων ή γενικά μεγάλων παραγγελιών για εταιρείες), Wolt Drive (υπηρεσία άμεσης παράδοσης για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις) και Wolt Self-Delivery (υπηρεσία παραγγελιοληψίας χωρίς διανομή, την οποία αναλαμβάνει η ίδια η επιχείρηση). Η αποστολή της Wolt είναι να κάνει τις πόλεις καλύτερες, ενισχύοντας και αναπτύσσοντας περαιτέρω τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες έχει παρουσία. Η Wolt ιδρύθηκε το 2014 και ένωσε τις δυνάμεις της με την DoorDash το 2022. Η DoorDash δραστηριοποιείται σήμερα σε 29 χώρες, 25 από τις οποίες λειτουργούν με τα προϊόντα και το εμπορικό σήμα της Wolt. Στην Ελλάδα η Wolt ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2019 και σήμερα έχει παρουσία σε 25 πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Λάρισα, Βόλο, Αγρίνιο, Κοζάνη, Σέρρες, Ιωάννινα, Μύκονος, Χαλκίδα, Κατερίνη, Ξάνθη, Καλαμάτα, Καβάλα, Λαμία, Ρόδο, Μέγαρα, Κόρινθο Κομοτηνή, Ιεράπετρα και Τρίκαλα).