Στις 27 Απριλίου η Κεντρική Ομιλία του Γιώργου Ηλιάδη

Για τις περιοδείες του σε περιοχές του Νομού, αλλά και την κεντρική του ομιλία μίλησε σε σημερινή του συνέντευξη  ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ηλιάδης. Ειδικότερα μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ανέφερε τα ακόλουθα:

« Καλό θα ήταν να περιμένουμε την κάλπη και τι θα αποφασίσουν οι πολίτες, και μετά να μπούμε σε συζητήσεις για την κυβέρνηση συνεργασίας. Τονίζω όμως ότι το κλίμα για το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ διαφορετικό από τα πέτρινα χρόνια του 2015 και 2019, όπου είχαμε μείνει λίγοι και παλεύαμε, και κρατήσαμε το κόμμα ζωντανό ώστε σήμερα να μιλάμε με υπερηφάνεια για τις θέσεις του.

Στην τελευταία μου επίσκεψη στον Πλάτανο μίλησα με κατοίκους, μου μετέφεραν τα προβλήματα τους κυρίως επάνω στο αγροτικό κομμάτι, πχ έχουνε μια πολύ μεγάλη ομάδα καπνοπαραγωγών και συνομιλήσαμε για αναπάντητα ζητήματά τους που πλέον μετράνε χρόνια.

Στις 27 Απριλίου, ημέρα Πέμπτη στις 20:30, θα κάνω την κεντρική μου ομιλία, σε μεγάλο χώρο μέσα στην πόλη. Έπειτα θα κάνω και περιοδείες στα υπόλοιπα μέρη του Νομού, Καλαμπάκα, Πύλη και  Φαρκαδόνα.

Όλα τα χρόνια που πολιτεύομαι, παλεύω με τις δικές μου πλάτες, δεν κουβαλάω καμία πολιτική προίκα και θέλω μέσα από την υποψηφιότητα μου να εκφράσω τη γενιά μου. Έχω μια παραπάνω εμπειρία από τις προηγούμενες χρονιές, είναι πλέον αρκετά τα χρόνια που βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή.

Δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε το 20%, είμαι σίγουρος όμως ότι το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Τρικάλων θα είναι 2 με 3 μονάδες πάνω από το πανελλαδικό ποσοστό μας.»