Σταθερή Τάση: Ο χαμαιλεοντισμός της midi φούστας

Οι σεζόν περνάνε και η midi φούστα παραμένει σταθερά στις προτιμήσεις μας…

Διακρίνεται για τον σοφιστικέ τόνο που αποδίδει στα σύνολα μας αλλά και για μια αίσθηση γοητείας που απορρέει από τον κλασικό αλλά και ρετρό ταυτόχρονα χαρακτήρα της.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στην ουσία, η midi φούστα, είναι διαχρονική όχι μόνο γιατί παραμένει σταθερά ανάμεσα στις τρέχουσες τάσεις αλλά και γιατί ανάλογα με τους συνδυασμούς που επιλέγουμε να κάνουμε μπορεί να φορεθεί κάθε εποχή.

Ιδιαιτέρως η πλισέ εκδοχή της παραμένει δυναμικά στις προτιμήσεις μας τις τελευταίες σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα μείνει μαζί μας για πολύ καιρό ακόμα.

Μάλιστα ο “κολεγιακός” της χαρακτήρας υπογραμμίζεται ιδιαίτερα όταν την συνδυάζουμε με ενδιαφέροντα casual ή κομψά T-shirts, ενώ αργότερα και από την ζακέτα ή σακάκι που μπορούμε να φορέσουμε από πάνω με την πρώτη φθινοπωρινή ψυχρούλα.

Τέλος μπορούμε να πετύχουμε ακόμη και μια girly- athleisure εκδοχή συνδυάζοντας με αθλητικά παπούτσια και cardigan ή καπαρντίνα.

Πειραματιστείτε ελεύθερα! Η midi φούστα αποτελεί τον καμβά σας για αμέτρητους κομψούς συνδυασμούς!

πηγή :http://vesper.gr/s/statheri-tasi-midi-foustes-gia-kathe-epoxh-10-20/?fbclid=IwAR2XMI6IL2W2e6LWjfSuizeIdntWgyy7DRJJEgnd3G7tqqSvgoPu4LpyA4M