Στα Τρίκαλα ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας για πολιτική εκδήλωση

Κεντρικός ομιλητής σε θεματική εκδήλωση για τον τουρισμό και τις προοπτικές του στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ήταν ο Υπουργός Τουρισμός Βασίλης Κικίλιας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης από τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. Μικέλη Χατζηγάκη.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας και ο ίδιος ο Μικέλης Χατζηγάκης, ο οποίος κατέθεσε με σαφήνεια τις θέσεις του για τη στήριξη του τουριστικού προϊόντος, αλλά κυρίως την κατεύθυνση που θα πρέπει να κινηθούμε, μέσα από συντονισμένες δράσεις, φορείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση και επιχειρηματίες.

Το πάνελ πλαισίωναν οι Παύλος Παπαδημητρίου, σύμβουλος της HVS, μιας εκ των μεγαλυτέρων πολυεθνικών επιχειρήσεων ξενοδοχειακών συμβούλων αντικείμενο τις έρευνες αγοράς, τις εκτιμήσεις ξενοδοχειακών ακινήτων και την εκπόνηση μελετών σκοπιμότητας/βιωσιμότητας για τις σημαντικότερες τουριστικές και ξενοδοχειακές επενδύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη κι ο Βάιος Κυρίτσης, Ακαδημαϊκός και συγγραφέας, ο οποίος Διδάσκει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) «Θρησκευτικός και Προσκυνηματικός Τουρισμός» του ΑΠΘ.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Τουρισμού ανέφερε μεταξύ άλλων: “Βρίσκομαι εδώ σήμερα για τον τουρισμό, για τουρισμό που έφερε 18 εκατομμύρια έσοδα στη χώρα στην ελληνική. Τα Τρίκαλα κι ο Νομός Τρικάλων είναι ένας πολύ όμορφος Νομός. Ας αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Η δουλειά δεν σταματάει ποτέ μου δίνεται η ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ και να μιλήσω με όλους τους φορείς”.