Σπιτική μερέντα με καραμελωμένο ζαχαρούχο

Η δική μου μερέντα για την μπουμπού μου και το σχολείο της …

Υλικά

1 κουτί καραμελωμένο ζαχαρούχο
1 κουβερτούρα (εγώ έβαλα μαύρη )
1/2 πακέτο μαργαρίνη δηλαδή 125 γρ.
3 κουταλιές σούπας κακάο κοσκινισμένο

Εκτέλεση

Σε μικρό κατσαρολάκι και σε μέτρια φωτιά λιώνουμε την μαργαρίνη και την σοκολάτα.  Προσθέτουμε το κοσκινισμένο κακάο και ανακατεύουμε πολύ καλά.  Τέλος ρίχνουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά μαζί. Μπορείτε να αντικαταστήσετε την μαύρη σοκολάτα με κουβερτούρα γάλακτος.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.